Merve345098 bu sene herkesin çilesi bu bence 11+5 te %90 erkek dedin dün 16+2 de net kız olduğunu öğrendim bence detaylıyı bekle ben öyle yapıcam

Merve345098 bilemiyorum bana da 15. Haftada erkek dedi bariz bir çıkıntı gösterdi ben de gördüm ama yine de değişebilir diye düşünüyorum bu aralar çok yanılan çıkıyor

dilan3535 sağlıklı olmaları ilk temenimiz sadace sürekli değişmesi muammada bıraktı doktor bana 16+2 de kız dedi ama kesin demedi bir yüzde de sölemedi çok inceledi göstermiyor falan dedi sonra yüksek ihtimalle kız dedi bi fotoğrafı var kordonu bacak arasında bende yanılma payı olabilirmi diye düşünüyorum

BusraTi36 genelde erkek dediklerinde pek bir değişim olmuyor ama tabi değişme payıda olabilir inşlh sağlıklı kucagınıza alırsınız

Merve345098 teşekkürler evet dedi organları oluşmuş kız dedi 11 de çıkıntı var dedi ama 😂😂 kıza döndü

Merve345098 benimki net gözüküyor bence kız dedi devletteki doktor benim özeldeki doktorum eğitim vermiş hatta birbirlerini tanıyorlar devletteki ben erkek görüyorum dedi çıkıntı var dedi özeldeki doktorumda bence kız dedi net gözüküyor dedi hatta atayım bacak arasını

dilan3535 evet sizin 3 çizgi görünüyor bende iki bacak arasında ultrason fotosu vermedi bana ama ultrason da bakarken böle bişeyi görmedim ben kız annesi olmak çok güzel bir duygu ☺️

Merve345098 öyledir tabikiii 😊😊 ama 1 ay kendimizi erkek olacak diye alıştırınca şuan kız biraz tuhaf geliyor zaman geçtikçe alışıcaz sağlıkla gelsinler ❤️

dilan3535 aynı duygular içerisindeyim sürekli gözlerim doluyor kedimi suçluyorum 1 aydır karnımı oğlum diye sevdim

Kızlar bendede doktor yüksek ihtimal kız dedi bacak arası düz dedi 12.haftada sizce değişme olabilir mi

Merve345098 ben dün erkek olduğunu öğrendin ve o kadar belliydi ki hatta ultrasonda fotoğrafında bile bacak arasını çekip verdi . Ama yanılma olan çok oluyormuş öyle söyledi