Use12345 Bende 19 haftalikken yeni yeni hissetmeye başladım damar atar gibi. Şu an 21. Haftadayim hareketlerini hissediyorum net dışarıdan da belli oluyor mesela izlesen görüyorsun hareket ettigini 😂 dönüyor vuruyor çok güzel hissetmek ❤️❤️
Hilaldabaan Use12345 bende hissediyorum şuan sol kadığıma vurup duruyor sıpa ama kaydığını hissetmiyorum ben bekliyorum ki sürekli hareket edip bana vuracak 😂
Hilaldabaan Asiyam__010 bende artık hissediyorum ama ne zaman iyice böyle içerde halay çeker diye bekliyorum 😂
Hilaldabaan Zeehraaaa yaaa ben 19 haftalığım sol kaşığıma vuruyor ben içerde ne zaman halay çekecek diye bekliyorum sanırım 😂
Mertsmother Hilaldabaan bende senin gibi tam karnımın altında göbek deliğinin hizzasında yatınca geceleri ve sabah özelikle baloncuk gibi pıtır pıtır hissediyorum böyle elini de koyarsan çok hafif bastırarak kendisini de hissedersin allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin☺
Hilaldabaan Mertsmother evet canım dokununca elime geliyor zaten ben ona dokununca oda bana tepki veriyor vuruyor sol tarafta mı hissediyorsun cinsiyeti belli mi canım benim 🥹☺️
Hilaldabaan Ozgeunuvar yaaa bende sol kasığımda hep oraya vuruyor üşengenç herhalde başka yere gidip oraya vurayım demiyor sıpa ben içerde halay çeksin diye bekliyorum sürekli hareket etsin hissedeyim ayakta yürürken istiyorum onları yaparken hissetmiyorum daha oturunca yatınca hissediyorum ☺️🥹
Mertsmother Hilaldabaan ben özele gidiyorum daha 13 haftalıkken bana bir oğlum olacağını söylemişlerdi 😇😇 seninkisi belli mi?
Hilaldabaan Use12345 yaaa bize 19 a kadar erkek dediler dörtlü taramaya gittim 19. Haftada kız dedi ya netleşmedi 🥹
Use12345 Hilaldabaan bu arada kız bebekler sol tarafta hissediliyormuş sonradan ortaya geciyormus diye duydum. Erkekler genelde sağda hissediliyormus.
Hilaldabaan Use12345 yaaaaa inşallaah öyledir hep kızım olsun istiyordum nasip gerçi ama kesem sağda yerleşmeli sanırım :)