Hilaldabaan Yenigebe12 ben hareketlenmesini çok istiyordum şükür dört beş gündür çok ney hissediyorum elimi koymasam bile tabi ayakta hareket ederken ayırt edemiyorum ama oturup yatınca çok ney ben burdayım anne diyor 🥹😂
Hilaldabaan Yenigebe12 o zaman kafası da sağ tarafımda oluyor değil mi sağ kaşığının üst tarafında bacakları da sol da 😂
Yenigebe12 Hilaldabaan yok tahminimce kafası daha yukarda bence aman 20-30 cm’lik bebişlerin bizi koyduğu haller 😀
Hilaldabaan Yenigebe12 ay ne biliyim kese sağdaydı sağa yerleşmiş şeklindeydi o yüzden dedim acaba kafası orda mı ki dedim ay sorma vallahi siz kaç haftalıksınız😂
Hilaldabaan Yonca_26 çok güzel bir his rabbim tez zamanda yaşatmayı nasip etsin ben dokunuyorum oda bana tepki veriyor bazen 🥹☺️
Hilaldabaan Yenigebe12 yaa maşallah siz baya yolu yarılayıp geçmişsiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹❤️🤲🏻
Zeehraaaa Hilaldabaan Bende 1.5 haftadır her yerde hissediyorum dönüyor karnım da balık gibi suyun içinde kayıyor hatta bazen çok sert vuruyor tekmeliyo
Hilaldabaan Zeehraaaa kaç haftalıksınız acaba kaydığını nasıl anlıyorsunuz ya ben daha anlayamadım onu 🥹☺️
Ozgeunuvar Hilaldabaan ilk hamileliğim 18. Haftamda net hissetmeye başladım tekmelerini ondan önce de bikaç kez hissettim ama bağırsak hareketi gibiydi dediğiniz gibi kuvvetli hareketler bir yerden bir yere geçmelerini falan 25 26. Haftalarda hissetmeye başladım ondan sonra her geçen gün şiddetlendi zaten hareketleri ama bu kişiden kişiye değişir karnınızın büyüklüğü bebeğin büyüklüğü iç karın genişliği vesaire hepsi etkiler diye düşünüyorum
Hilaldabaan Ozgeunuvar yaaa bende sol kasığımda hep oraya vuruyor üşengenç herhalde başka yere gidip oraya vurayım demiyor sıpa ben içerde halay çeksin diye bekliyorum sürekli hareket etsin hissedeyim ayakta yürürken istiyorum onları yaparken hissetmiyorum daha oturunca yatınca hissediyorum ☺️🥹
Hilaldabaan Zeehraaaa yaaa ben 19 haftalığım sol kaşığıma vuruyor ben içerde ne zaman halay çekecek diye bekliyorum sanırım 😂
Asiyam__010 Hilaldabaan gebelikten gebeliğe değişir ben kızımı 3 aylıkta hisetim 16 haftada dahada artı canim
Hilaldabaan Asiyam__010 bende artık hissediyorum ama ne zaman iyice böyle içerde halay çeker diye bekliyorum 😂
Use12345 Bende 19 haftalikken yeni yeni hissetmeye başladım damar atar gibi. Şu an 21. Haftadayim hareketlerini hissediyorum net dışarıdan da belli oluyor mesela izlesen görüyorsun hareket ettigini 😂 dönüyor vuruyor çok güzel hissetmek ❤️❤️
Hilaldabaan Use12345 bende hissediyorum şuan sol kadığıma vurup duruyor sıpa ama kaydığını hissetmiyorum ben bekliyorum ki sürekli hareket edip bana vuracak 😂