filizkaplan Ziynetdefne16 bende 35 haftalığım şimdi kıyafetlerini yıkadım astım yarında ütülerim artıkk 🙈
Ziynetdefne16 filizkaplan sizin de baya uzun sürmüş bana doktor erken doğum riski var diyor ama çevrem çok rahat 😅 bende dökülüyorum eşimde boşver hazırlarsın diyor bakalım insallah yarın ütüleriz 😅
Ziynetdefne16 Safiye1234 aynı bende öyleyim iki dönem 1. Sınıf kızım var sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyor sonra yine gidiyor 2 buçukta geliyor her günümüz hareketli
Ziynetdefne16 Gamzeli63 bende yıkadım ama hala ütüleyeceğiz günü güne sattık bugün bakalım 🥴 erken doğum riskin neden var canım
Ziynetdefne16 Ayse4242 ağrım gece yatınca artıyor sağa sola donemiyorum karnım da baskı oluyor asagi doğru alt tarafım aciyor bazen baskıdan sanki çocuk tamamen asagida gibi
Ziynetdefne16 Kubrakrdag insallah hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz insallah 🤍
Ziynetdefne16 Gamzeli63 haftan güzel ama erken değil dogsada Allahın izni ile Bise olmaz korkma Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Safiye1234 tugcesakzci ben yikamadim daha ama hep biseyler eksikmis gibi yetmeyecekmi gibi geliyor stres yapıyorum ve buda eksikleri düşünememe yol açıyor kafayı yiycem
Ziynetdefne16 nurluu benim daha pijamam vs yok hicbirsey almadım kendime 😅 bakıyorum armut saplı üzüm çöplü bulamadım güzel
zynb_ozkn Ziynetdefne16 ben 37. Haftada açilmam oldugunu soyledi doktor hemen eve gelip yikadim utuledim sok gunlere birakamamak lazim hemen hazirlayin herseyinjzi
Ebru3457 Ziynetdefne16 bende 29+2 yim annem bi kaç birşey vermişti onları yıkadım ama kendi yeni aldıklarımı henüz yıkamadım birde eşim yanımda olmadığı için annemlerde kalıyorum doğumdan sonra da orada kalacağım eşim gelene kadar o yüzden evi dip köşe temizlemeyi düşünmüyorum eşim geldikten sonra taşınma ihtimalimiz var zaten
Feri123 Ziynetdefne16 lohusa pedi,Alez,lohusa pijama, normal pijama,havlu,ıslak mendil, doğum kışın olacağı için bı tane yelek 2-3 takim iç çamaşıri (emzirme sütyeni)çorap,terlik,kişisel eşyalarımı koydum canım
smeyyeav Ziynetdefne16 bende 33+1 im bugun bebeğim bugun gelmeye niyet etti Durdurdular ne hazırlayacak yapacaksınız aksatmadan yapın refekatçi içinde pijama takımı falan koyun