Ziynetdefne16 Hastane çantası hazırlamaya başlayacağım daha kendime bise almadım bebek çantasını hazırladım bir kıyafet ütüleme kaldı yerlesicez sonra Allah kısmet ederse :) sizde durumlar nasıl valize olmazsa olmaz ne koymali , haydi sohbete 🤍🤍🤍
Kubrakrdag Ziynetdefne16 canım aynıyız ben 31 de hazırladım kalkacak halim yok eve dipten temizlik yapacağız ay sonu ama yandım ben bide ocak başı günüm var geç kalmışsınnnn🤣
1cocuklumom Ziynetdefne16 Ben de tüm eksiklerimi aldım fakat yıkamaya gelince hala bekliyorum 31 haftalık olduk bi de oğlum var 2 yaşında neyime güvenerek bu kadar bekliyorum anlamadım vallahi 😂
Gamzeli63 Ziynetdefne16 34+1🙋♀️ kıyafetler yıkandı ama utulenmeyi bekliyor hala çalışmaya devam ediyorum daha hastane çantamı falan hazırlamadım bendeki rahatlığı bende anlamış değilim erken doğum riskim olmasına rağmen 😁
Ziynetdefne16 tugcesakzci benim hala yıkanıyor renkliler beyazlar yunluler diye ayırdım narinler uzun yıkıyor akşamdan beri yıka kurut ütüyü yapacağız bakalım annem geldi yardıma :)
Kubrakrdag Ziynetdefne16 şuanlık belli değil normal istiyorum zorlayacağım kendimi çok yorulursam direkte sezeryan yapacağım
Ziynetdefne16 1cocuklumom bence de yap canım biran önce ağırlaşıyor gün güne insan ben annemden yardım alıyorum Suan eğil kalk belim ağrıyor valla
Ayse4242 Ziynetdefne16 yarin 33 olacağız hersey hazır çok iyiyim elhamdülillah ağrım sızım pek olmuyor sadece geceleri dönmek zorlaştı o kadar bide akşamları agirim yoksa iyiyim ya ama ikinci kızım onunda etkisi var galiba
Safiye1234 Ziynetdefne16 ben 33+4oldum bugün her gün çok farklı insn geceler çok zor geciyor birde 1.sinif öğrencim var felekat yoruluyorum
Ziynetdefne16 Ayse4242 bende sağa dola donemiyorum kalçamla belim birbirinden ayrılıyor sanki dönerken , bide alt tarafıma baskı hissediyorum sanki bebek asagi inmiş gibi
Ayse4242 Ziynetdefne16 inşallah daha fazla agriniz olmaz ben çok hareketsiz kalırsam ağrılarım olur o yüzden hareketli kalmaya çalışıyorum
tugcesakzci Safiye1234 ay ben de yıkayınca farkettim almadığım şeyler varmış ufak ufak onları tamamlayacağım🤦♀️
Ziynetdefne16 Safiye1234 aynı bende öyleyim iki dönem 1. Sınıf kızım var sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyor sonra yine gidiyor 2 buçukta geliyor her günümüz hareketli
Safiye1234 tugcesakzci ben yikamadim daha ama hep biseyler eksikmis gibi yetmeyecekmi gibi geliyor stres yapıyorum ve buda eksikleri düşünememe yol açıyor kafayı yiycem
Ziynetdefne16 Gamzeli63 bende yıkadım ama hala ütüleyeceğiz günü güne sattık bugün bakalım 🥴 erken doğum riskin neden var canım
Zezecee Bugün 33+3 bende 2 hafta oluyor hazırlayalı ve inanılmaz rahatladım kafamda yüktü gerçekten her an bir şey olacakmış gibi geliyordu şimdi hazır bekliyor 🥰😇
Ziynetdefne16 Kubrakrdag insallah hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz insallah 🤍
nurluu ben 37 haftalık hazırladım şu an da 38 im neyime güvendim bilmiyorum ama hazırlayın dursun en rahatı 😅😅
Ziynetdefne16 Ayse4242 ağrım gece yatınca artıyor sağa sola donemiyorum karnım da baskı oluyor asagi doğru alt tarafım aciyor bazen baskıdan sanki çocuk tamamen asagida gibi