emirasafMom çok okudum sancı anında ama benim üstüme deney yapar gibi oynadılar o kadar hastaneyi araştırdım birde doktorum da çok iyi biri bende anlamadım neye uğradığımı şaşırdım benim herşey güzel gidiyordu bir anda ebe geldi suyumu patlattı idrarını yapamıyorsun diyip suyumu patlattı sonra benim kendi sancılarım geldi beni o şekilde bıraksalar zorla da olsa kendi sancımla doğum yapardım eminim ama sonra ebe geldi suniyi bir anda yükseltti ve inkar etti bu durumu 1 dakika boyunca sancı çektim ve 15.20 saniye anca nefes alabildim sonrada bebeğimin kalp atışları zayıfladı hareketleri durdu korktuk sezeryane almamız lazım seni dediler sezeryanı bende kabul ettim çünkü bir anda kıvrandım ve bebeğim için korktum aldılar beni hemen işte dikiş atarlarkrn kendi aralarında konuştular kendi doktorum çıkmıştı orda birisi dedi ki rahim çok zarar görmüş dediler normal doğum zor olurdu dediler benim kürtajım var daha önceden bebeğimi kaybettim ve devlette oldum uyutmasam yaptılar gelmeyince de uyutarak kürtaj ettiler hatta bu oğluma bile baya bir sonra hamile kaldım ve kimyasal gebeliğim de oldu sonrasında 🤦🏼♀️ artık hayırlısı önemli olan bebeğime sağ Salim kavuştum oğlum iyi olsun da gerisi boş