Zehraumut Mervee__ Allah razı olsun her kontrole gittiğimde aynı şeyi diliyorum ama artık kaçış yok 😂
Zehraumut Canann1601 demi benim bu arada 2. Doğumum olucak ilkim kendi sancımla oldu bu kadar sıkıntı çekmemiştim
Betus- Ben ilk defa duydum bu yöntemi işe yararı nasıl bilmiyorum siz daha önce duydunuz mu bu şekilde doğum yapan var mı
Zehraumut Betus- yani yazanları gördüm okumamıştım siz yazana kadar araştırmadım hiç şimdi araştırdım baya etkili birşry miş demekki doktorun da dediyse yani zararlı olsa demezdi bence nöbetçi eczane yakınımda yok aktardan bulmaya çalışcam bende
daiyslove Zehraumut bende 40+1 de suni sancı ile Doğum yaptım 16:30 da suni vermeye başladılar 22:50 geçe doğdu bebişim 12 derece ile başladılar 36 derecede doğum yaptım 4 sm açıklığım vardı yatış yapılırken sağ salim kucağınıza alın inşallah en kolay doğumdan nasip etsin
Zehraumut daiyslove ayyy ne kadar güzel yaaa maşallah benimde tek avantajlı yanım 2. Doğumum olucak ama bir parmak açıklık var gününü geçirmek istemiyorum inşallah hareketleri ve kalp atışı iyi olur sıkıntı çıkmaz suni verirlerken aşırı stres yaptım bende
daiyslove Zehraumut canım nasılsın yatışın yapıldı mı bir avazda kurtarsın rabbim kolay doğumlardan olsun inşallah
Zehraumut Betus- hımm anladım kuzum saol benden az önce kahverengi ve pembemsi sümüksü birlry geldi sanırım nişan
Zehraumut Yenianneperci35 doğurdum kuzum kürtajımda rahme zarar vermişler suni ile ilerlemedi ve bebeğin kalp atışları yavaşladı hareketleri durdu acil sezeryan olduk ama iyiz tşk ederiz rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun olmayanlarada nasip etsin