Kızlar geçen hafta perşembe günü devlette randevum vardı hem özel hem devlet takipliyim, devlette ki doktorum bebeğin bacaklarında 1 hafta gelişim geriliği var dedi ama olabilir 3 hafta gerilik olunca sorun oluyor demişti. Tabi içim içimi yedi çok üzüldüm benden kaynaklı diye, bugün özele gittik eşimle başka bi doktora gittik kendi doktorumu değiştirmiştim. Neyse kilosuna boyuna baktı hersey normal dedi, ben tabi gerilik konusunu açmadım belki o söyler diye, baktım söylemiyor eşim sordu böyle böyle birşey demiş devletteki doktorumuz, doktorda dedi ki gayet normal bacak boyu herşeyi iyi gerilik felan yok. Ama ben bu 1 hafta boyunca gerçekten çok iyi beslendim sürekli kaşarlı tost kaşarlı birseyler kıymalı etli yemekler yedim. Ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama doktor öyle birsey yok dedi. Kızlar ayrıca bugüne kadar özelde başka doktora gidiyordum ilk defa bu doktorun yanına gittim o kadar memnun kaldım ki ben hayatımda bu kadar ilgili doktor görmedim. 15 dakika boyunca ultrasonda kaldık düşünün yani, eşime bana herseyi tek tek gösterdi anlattı inceledik kızımızı. Daha sonra odaya geçip oturduk bir sürü öneri tavsiye verdi. Özellikle de bi konuda uyardı kesinlikle ama kesinlikle 37. haftadan önce hurma yeme dedi (ben günde 1-2) tane yiyordum. Suni sancı hurmadan yapılıyor dedi, daha çok erken kesinlikle yeme dedi. Gittiğim hastane Özel Batman Yaşam Hastanesi 🌸🤍