esmerrmm nilaydeniz muayne ucreti nekadar acaba biliyormusunuz , bide buyuk ekrandami gozukuyormus bebek 🥰
nilaydeniz esmerrmm en son 715 TL idi muayene ücreti. Evet büyük ekranda gösteriyor renkli fotoğraf da veriyor eğer bebişin yüzü görünüyorsa
berfeozaytekin Almilamihra mehmet aytaçın doktor muayene ücreti nedir peki ben bir tane doktor buldum acıbadem anlaşması var ama muayenesi 2000 tl çokmu acaba diye düşünüyorum.
Almilamihra berfeozaytekin Şuan ben Mehmet Aytaç hocaya gidiyorum çok memnunum ama muayene ücreti ne kadar bilmiyorum. Özel sağlık sigortamız olduğu için karşılıyor bizim aarayıp öğrenebilirsiniz tabi. Ama çok pahalı birşey tutmuyorsa kesinlikle düşünün hem prof çok bilgili hem riskli gebelik uzmanı hemde hamile psikolojisinden anlayan beyfendi, müthiş biri. Daha ilk muayenede bana hak vereceksiniz.
Almilamihra esmerrmm ben 2 hamileliğimdede kadın doktorlara gittim. Asla ayrımcılık yapmak istemiyorum ama bu konuda beyler hamile dilindende, psikolojisindende çok iyi anlıyorlar o yüzden önerebileceğim bir kadın yok. Sağlıkla gelsin evladınız, evlatlarımız 💝
Hazall23 berfeozaytekin merhaba canım bende bayrampaşadayım. Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl hastanesi emine dilşad hanıma gidiyorum. Gayette memnunum
nilaydeniz bbutimar geçen ay 715 TL idi muayene ücreti ama doğum fiyatları hakkında bilgim yok maalesef