nilaydeniz berfeozaytekin Kağıthane’ye yakinsaniz Kızılay Kağıthane Hastanesi Ayşe Elçin hanımı öneririm mükemmel bir insan 🤍
Rabiul berfeozaytekin muayene biraz pahalı özel hastaneler de ne kadar bilmiyorum ama kendi doktorumu önerebilirim çok tatlı ve alanında çok çok iyi bir doktor Gaziosmanpaşa da yeri Mine Hatiboğlu
Rumeysaaa berfeozaytekin esenler avecenna hastanesinde sertan beyi öneririm 700 tl muaynesi ama çok tatlı bir dr yıllardır ona giderim
Hazall23 berfeozaytekin merhaba canım bende bayrampaşadayım. Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl hastanesi emine dilşad hanıma gidiyorum. Gayette memnunum
esmerrmm nilaydeniz muayne ucreti nekadar acaba biliyormusunuz , bide buyuk ekrandami gozukuyormus bebek 🥰
mombaby_ berfeozaytekin Gaziosmanpaşa Meydanda Belde Tıp var Nurhan Takar çok iyi bir doktor hiç soru sormadan aklınızdaki bütün soru işaretlerini yanıtlıyor daha ilk gitmem de telefon numarasını verdi acil birşeyde iletişime geçmem için ben memnun kaldım.
Aysegul_dur berfeozaytekin bende bayramasadayim ben esenler medipola gidiyorum doktorum iyi ama 1200 lira arkadaşım GOP da kadın sağlığı merkezinde fahri inana gitti oda çok iyi diyordu 500 falandı sanırım bir bak istersen
nilaydeniz Rabiul esenler avicennadan oraya geçti yakın zamanda ama daha önce de orada çalışıyormuş zaten
Rabiul berfeozaytekin özel hastaneleri bilmiyorum benim doktorumun kendi yeri 1250 tl yılbaşından sonra fiyat ne olur bilemiyorum
-28- Bende özel Duygu hastanesinde doktor Yeşime gidiyorum 475 muayene ücreti ama yılbaşından sonra değişir mi bilmiyorum
nilaydeniz erikarpuz 715 TL idi en son zam gelmediyse :) doğum paketi hakkında bir bilgim yok maalesef
Almilamihra İki mükemmel doktor önereceğim. İnstagram hesaplarınada bakabilirsiniz arkadaşlar biri Kağıthane’de Avicenna hastanesi Dr. Cem ardıç bir diğeri ise Atakent Acıbadem hastanesi Prof dr. Mehmet Aytaç Yüksel ikiside kusursuz 👍🏻👍🏻
berfeozaytekin Almilamihra mehmet aytaçın doktor muayene ücreti nedir peki ben bir tane doktor buldum acıbadem anlaşması var ama muayenesi 2000 tl çokmu acaba diye düşünüyorum.
drya_slmz Bayrampaşadaysanız koç üniversitesi hastanesi yakın ama fiyatları ortalama üstünde özel sağlık sigortanız varsa ordan doktorda önerebilirim