Hamiayto nura23 şekeriniz varsa meyveyi bir porsiyon ve üzerine bir Su bardağı az tarçınlı süt meyvede çok fazla şeker var bide havuçtda şeker var yemeyin bence diyetisyene gidiyorum ben özel Konak hastanesinde
mineeeee Gulhan2692 şeker yüklemesinde çıkana kadar yedim tabiki ama ailede olduğu için az az yiyordum. şeker yüklemesinde yüksek çıkınca şeker olarak sadece meyve yiyorum.
snmtrhn mineeeee valla doktor normal yaptirmicak gibi konusuyo %51 sezeryan gibi konusmalar yapio biraz garantici bi adam.riske atamam.bebegi diyo bende bi istiyom.ki catir cutur dogurayim.yaa 🤣
Fernur mineeeee ben herseyi yiyorm ama az az cunku midem cok yanıyor bebegin kilosu yerinde cok sukur
mineeeee Fernur çok fazla baharatlı tüketme bence.Ben baharati biraz fazla kaçırsam migdem cayır cayır yanıyor cunki
Gulhan2692 mineeeee anladım canım ya bende 15 20 gün hiç yememistim sonra çok aşırı canım isteyince bi parça yedim yemekten sonra ölçtüm tokluğu 100 falan çıktı normal geldi ama bidaha yemedim tabiki bende meyve yiyorum ara öğünlerde
Beyza7950 mineeeee bebegin saglikliysa sorun yok kuzum bende 11 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonu gecirdim basta bisey de yiyemedim. 85 le hamile kalmistim cok Üzülüyordum 100 le dogururum diye 3 ayda 72 ye dustum simdi son 20 gun 78 kiloyum