umudumhicbitmez13 tamam baxim ilaclar bitkisel diye sen kafana gore de al tamam mi??? Bak burda ilacladim bitkisel oludugunu idda ediyosun biri sana inanil soyleyebilcefin bi ilaci alip kullansa o kisiye zarar verebilir bebege de zarar verebilir. Mesela senin doktor bitkisel diye bi ilac verdi sana bende de ayni sorun oldugu icin ben de senden bitkisel diue ki doktor verdigi icin sana senden ilac ismi istesem bana yan etki yapabilir bana da bebege de zarar verebilir. Hangi ilac bitkisel Allah askina. Adi ustun de bakin ilac. Kimyasal. İlacin oldugu yer bile kimyasal plasik bi seyin icinde gelmisisniz burda bitkisel diyosunuz size inanil birisi kafasina gore ilac alsa canina bi zarar gelebelir. Butun ilaclari neysen yalildigini once bi arastirin tamam mi madem bitkisel bu ilaclar beneklere neden 1 yasindan once ilac verilmiyo. Ya da hamilelikde nedne her istedigimiz ilaci kullanamiuruz mesela gebelikde sert bel agrisi cok oluyo icelim bi kas gecsetici icelim o zaman madem bitkisel. Mesela her yer herkez diyo ya ilacin ustunde doktor kontrolü ile aliniz fekan diye boşuna mi bu yaziyo ya da bi ilaci recetesiz neden alamiyksum cunku doktorun vermesi gerek. Kafamiza gore alamayiz. Sende kafana gore ilaclar bitkisel de diyemessin cunku nasil yapildigini neyden yalildigini bilmiyosum kendi gözünle girdun mu ?? Ya da eczaci saglik calisani misin?