Aybarssmom_ Mercimeek kuzu 3 kiloya yakın bir şeyler dediler de ben o an açıklığı duyduktan sonra beynimi kısa süreliğine kapattım hatırlamıyorum USG görüntüsünü bile almayı unutmuşum🤣🤣🤣 ama kilosu boyu için sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür
Melike_4949 Mkbselisa benim sancım çıkıyordu dün bakalım sabahta varmış şimdi yine nst bağladılar inşallah çıkar sancı
umrumdadegil Mercimeek gece çok fenaydım🥺 ama ne cesaret bekledim gitmedin hastaneye bilmiyorum 🤦🏻♀️
umrumdadegil Mercimeek o salaklık bende de var fazlasıyla🤦🏻♀️ şuan kontrol ediyorum başlarsa tekrar gideceğim
Mercimeek umrumdadegil yok sen yine de deme öyle şeyler kendine de 🫠 kalk bir git nstye gir açılmana baktır çiçeğim
umrumdadegil Mercimeek şiddetli ağrı gelirse hemen gideceğim gece karnım taş gibiydi sürekli afedersin sanki altıma işeyecek gibi oluyorum öyle olunca sana da oluyor mu
Mercimeek umrumdadegil ay evet aşkım olmaz olur mu büyük abdestim geliyor gibi de oluyordu meğersem doğumda öyle oluyormuş dün sabah benim doktorum çok paniklemiş o yüzden 😃
KsedaGG KuzeyinAnnesi10 dün 2 cmdi. Hareket azlığı yüzünden yatış verdi bugün. 6 saattir suni sancı alıyorum. Daha 4 cm olmuş. Nasıl birden açılanlar var anlamıyorum ben de. Çok yorucu süreç
Melodimm Mercimeek 2 gündür karın ağrım var.Sanki adet yada ishal olucakmis gibi ama hiç biri değil.Sizinde öylemi?