Aybarssmom_ KuzeyinAnnesi10 pazartesi günü gidicem inşallah canım doktorla görüştük doğum yaklaştığı için normal dedi, bana ise şaka gibi geliyor
keremalya1724 Canım önemli olan açılma değil rahmin yumuşaması silinme olduktan sonra açılma bir anda da olabilir çatı muayenesinde doktorun rahim geride henüz dediyse daha yumuşama baslamamistir belki uyarı verirse (membran sıyırma) yumusamayi tetikleyebilir.
Melike_4949 keremalya1724 valla birşey demediler bu konuda ama dün acilde ebe rahmime kadar dokundu hissettim bugünde baktı açılma var dedi yumuşama olduğunu hissediyorum ben sanki ama
Bg44 39+1 Benimde sancım çıkıyor 90 larda göründü nişan da geldi ama acıklık 1 cm doktor dün gece büyük ihtimal doğum başlar dedi ama hala bişey yok sancılar da gitti gibi gece birkaç kez oldu ama suan hala bişey yok 🥺🥺
Mercimeek Aybarssmom_ ayy sırayla doğuralım sen ben @umrumdadegil 😂 zamanında ama lütfen 🙏🏻 sende dikkat et takşp et kuşum
Aybarssmom_ Mercimeek yarın 37 oluyoruz sınırı aşıyoruz ya rahatlarım doğurmasam bile bu kadar stres olmam 🤣🤣🤣 hayırlı zamanda gelsinler inşallah kuzular 💙💙💙
umrumdadegil Mercimeek gece çok fenaydım🥺 ama ne cesaret bekledim gitmedin hastaneye bilmiyorum 🤦🏻♀️
Aybarssmom_ Mercimeek kuzu 3 kiloya yakın bir şeyler dediler de ben o an açıklığı duyduktan sonra beynimi kısa süreliğine kapattım hatırlamıyorum USG görüntüsünü bile almayı unutmuşum🤣🤣🤣 ama kilosu boyu için sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür
Tugcedora KuzeyinAnnesi10 ben ilk hamileliğim de kontrolüm vardı çatı muayenesi olacaktım 38+5 de 4 cm açıklık varmış hastaneye yatırdı doktorum sabah 11.30falandı 14.15 de doğum yaptım