Asel_27 son 65🫶🏻
Son 80 gün🥳
Son 81🌸🥰
Son 81 🌸
56🌺 inşallah sağ salim kucağımıza alırız çevremdekiler ya doğurdu ya doğurmak üzere yalnız kalıyorum 😂
Asel_27
Son 78 yazıyor ama ne zaman gelir bilinmez tabi 😅 tek istediğim zamanında sağlıkla kucağıma almam 🤲🏻🤰🏻⏳
- Düzenlendi
Asel_27 benimde son 81 😊
Bartumommyyy cok az kalmish🥹
Ozgeunuvar hahaha benimde ikinci hamileliyim artik dogursamda rahatlasam diyorum sag salim kucagimiza aliriz inshallah😂❤️
Mamacitaa5 aynen benimkide belli degil erkende gele bilir saglikli dogsunlarda gerisi onemli degil❤️tek sıkıntı daha isim bulamamam oda hayırlısıyla bulunur inshallah😂🥲
Asel_27 bizimde nasip kısmet olursa 85 giderek heyecan başlıyor kendi kendime diyorum kıyafetleri be zaman yıkasam evi ne zaman temizlesem bilemedim🤨😝
Asel_27 Benimde son 80 çok heyecanlı ilk bebişim🥰
59 😔
FatSon9993 ben daha hiçburşey almadım😂🥲ilk cocugum erkek bu kız 😂ne isim bula bildim ne daha birşey alamadım hep kafamda 6 aylık olayim sonra 7 aylık olayım sonra şimdide 8i bekliyorum biraz riskli gebelik gecurdigim için erkenden alışveriş falan etmemi isdemediler o yüzden hiçbirşeyim hazır degil🥲
Asel_27 aslında sen biraz tecrübelisin bende oda yok 😁😁çok geçmeden başla sende gün yaklaştıkça ben yapacağım şeyleri de unutuyorum 🥹🥹sağlıkla al kucağına canım 🤲🏻🌹
Asel_27
Aranızda sevdiğiniz isimleri kağıda yapıp kura çekin daha yardımcı olacaktır çevrenizdende anlamlı isimler isteyip destek alabilirsiniz bence bazen insanın içine doğuyor ya da o ismi seviyor güzelmiş diyor düşünüyor o şekilde 😇 sağlıkla gelsinler