1prensesannesi__ umrumdadegil ay hadi insAllah hareketlerinide hissetsem tadindan yenmez 🥰 sen kac haftalik oldun
turkan403 umrumdadegil maşallah dua et bnm için de raabim banada ayıpsız etepsz erkek evlat nasip etsin 🤲
2erkek1kiz umrumdadegil 35+5 dün kontrolüm vardı 38 haftalık çıkıyor ölçümler korkuyorum sureklı yalancı sancım var suyum çokmuş annemlerin evine çöktüm doğumu bekliyorum doktor sancın olursa hemen gel dedi 🥹🥹
1prensesannesi__ umrumdadegil evet 2. Benim 7 yasinda bi ablamız var 🥰 sen sona yaklasmissin bisey kalmamiş 🤭 saglikla kucagina al insAllah
2erkek1kiz umrumdadegil şeker testi yaptırdım Çıkmadı duzenlı olarak kan seekerıme de bakılıyor hep normal ama benim 3. Gebeliğim tüm bebeklerim iriydi ama bence bu sefer küçük kilosu yani 35+4 te 3 kg dı diğer bebeklerim daha iriydı bu haftalarda ama boyu uzunmuş ve dıger ölçümleri 38 gösteriyor dedi bende anlamadım. Doğumu bekliyoruz hattta o kadar zayıf geliyor ki bana dıger bebeklerıme göre artık saglıkla doğsunda doğunca kilo alır kafasına gırmiştim son 2 haftada 800 gram alınca tabi doktorum da dedi 5 gün öndeydi 3 hafta öne geçmiş dedi hem mutlu oldum 2500 u geçmez diyordum yani hemde panıkledım kakasını yapma ıhtımalı olabılıyormus ultrason ölçüsünde iri olan bebek için 2 Ocak olur inşallah doğumum 27 kontrol 🤷♀️🫣
Pamuk7 Kizlar benim simdiden daha bebek gelmeden uykusuz gecelerim basladi.. 28 haftalik olduk bugün, geceleri wc kalkmaktan bebisimin haraketlerinden pek uyku uyuyamiyorum.. sizde durumlar nasil😳