umrumdadegil Nasılsınız kızlar kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor? Bebişlerin cinsiyeti ve isimleri nedir🥰
A12_S07 umrumdadegil 31 deyim bugün karnım hep gergin ve sert her doktora gittiğimde soruyorum normal diyor anlamadım ağrım sızım yok çok şükür ama bir garip bebişin harketleri de iyi
umrumdadegil A12_S07 kasılma falan değil mi acaba aralıklı mı oluyor yoksa sürekli olarak aynı sertlikte mi kalıyor
A12_S07 umrumdadegil aynı sertlikte sürekli ya acile gitmeye de korkuyorum adam akıllı ilgilenmezler alttan bakarlar diye
umrumdadegil Zeynep1121 bir ara hep erkek görüyordum şimdi de kız görüyorum🤭 çok güzel ismi de sağlıkla gelsin😍
turkan403 umrumdadegil yok kız uşaklara bakan yok leknmem oldu kahvrengi benm bu ay 2snde regl olmdm hale de evde negatif çıktı sonradan silk bı çizgi gordm tabi kime desem bekle hamilesin da kuck çıkmaz dediler bekliyom🤦🤣
Papatyaebru umrumdadegil biz 34+0 olduk kızımla ismi Defne olacak inşallah vücudumun çok yorulduğunu hissediyorum artık zaman hemen geçsin istiyorum 🙏🏻
umrumdadegil Papatyaebru 31. Haftada aynı durumda o kadar yorgun hissediyorum ki🥲 Rabbim sağlıkla kavuştursun ismi çok güzel prensesin💜
umrumdadegil A12_S07 malesef ilgilenmiyor çoğu yer🤦🏻♀️ aralıklı olsa kasılma sancı falan oluyordur diyecektim ama sürekli olması neden bilmiyorum. Benimde karnım sertleşiyor ama sancım var benim ve aralıklarla oluyor sertleşme
Deletedmom_112 umrumdadegil kesinlikle çok iyi yapmışsınız hele erkek ismi bulmak çok zor kız isimleri çok güzel hemen beğeniyorum ama erkekler ya eski ya da 3 5 tane modern olanlar hep aynı