Ozgeee22 Dmltlg50 bende öyleyim. Her gün acaba bugün mü diye uyanıyorum ama sonra bakıyorum diyorum ki o gün bugün değil. Hurma, ananas yiyorum, pilates topuyla haşır neşir olmaya çalışıyorum ama yetmiyor sanırım.
Papatyaaammm00 Mutlubebekannesi Benimde son 9. 2 Ocak Sezeryan var 😍🌹 Belirtileriniz nasıl? Benim dün gece peçeteye silince minik nokta şeklinde kırmızı leke geldi hafifte sancım vardı zaten. Tüp bebek gebesi olduğum için hemen hastaneye gittim ultrason muayenesi normaldi nstde biraz sancı çıktı. Nişan olabilir dedi doktor ama nişan öyle mi oluyor bi bilgim yok. Bebek hareketlerini sancılarını takip et dedi zaten gün almıştık. Birde çatı muayenesi oldum biraz can yaktı ilk gebeliğim siz çatı muayenesi oldunuz mu bi zararı olur mu hiç bilmiyorum tecrübesizim.🥹
Mutlubebekannesi Papatyaaammm00 benim henüz bir belirtim yok kasılma dışında çatı muayenesi de henüz olmadım
Papatyaaammm00 Sym35 Merhaba. Nişanınız nasıl geldi tarif eder misiniz? Benden de dün gece minik nokta şeklimde bi leke geldi tüp bebek gebesiyim birazda sancım vardı hastaneye gittim muayenede sıkıntı yoktu doktor nişan olabilir dedi ama alttan muayene etti açılma yoktu. 2 Ocak Sezeryan günü çatı muayenesi bi sıkıntı yaratır mı bebek hareketlerini sancılarını suyunu falan takip et anlarsın zaten dedi. Az kaldıkça heyecan basıyor beni tecrübesizim.🥹 Sağlıcakla kavuşalım.🤲🏻
Sym35 Papatyaaammm00 Çok geldi benim şeffaf jel gibiydi. Normal akıntı gibi değildi ve kanlı da değildi. Herkesin farklı oluyormuş doktor nişan dediyse öyledir.🥰
busraaduman 01180322 bugün kontrol vardı , sadece 1-2 kez sancı çıktı . Bebeğin başı aşağıda ama henüz kanalda değil , daha zamanımız var dedi doktor 🙈 çatı muayenesi vesaire olmadım henüz 🥹