Gamzeazem Mutlubebekannesi son 4 ancak kızım hala kanala inmedi bile suni olacak diye çok korkuyorum 🥹
Mutlubebekannesi Gamzeazem korkmayın lütfen bende ilk doğumumda suni sancı ile doğum yaptım Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧡
Duyguss24 Mutlubebekannesi uygulamaya göre son 11 bakalım ne zaman gelcek prensesim 🩷 sağlıkla sağ salim bir avazda kucaklarimiza alırız inşallah 🥰🤲
annemsii Gamzeazem 3 günde bir hastaneye kontrol amaçlı gelmemiş istedi yarın gidicem inşallah. 41 e kadar bekliycez sanırım ondan sonra yatış ve suni olur diye düşünüyorum
Gamzeazem annemsii biraz sabır 40 hafta beklediniz bira daha bekleyin bebeğiniz iyi ise birşeyi kafanıza takmayın zaten 41 den sonra artık kendi gelecek bende öyle yapacağım kontrollere sık sık gideceğim sorun yoksa kendi sancımı bekleyeceğim
Annabelle Mutlubebekannesi Son 27 yalancı kasılmam falan da yok ilk doğumum olacak. Anlarım herhalde doğuracağım zaman 🤣
annemsii Mutlubebekannesi inşallah canım kendi sancım olsun istemiyorum benimde ilk gebelikte kendi sancım vardı ama yinede suni vermişlerdi rabbim hayırlısını versin inşallah