White6 havakervan Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu post’a herkes uzaktan yorum yapıyor şansıma :)
Nurbusra_ Esmanur54 geyvede akşam 5 ten sonra sokakta insan görmüyorum kimse markete bile gitmiyo heralde diyorum bazen 😀
Esmanur54 Nurbusra_ 😂😂 evet akşam 5 den sonra hayat bitiyo gerçekten küçük yer olunca yapacak bi aktivite bişey yok
Seyma-10 5aylık kızım var benim de 8 haftalık yeniden hamileyim😂Serdivanda’yım bende evlenip geldim 1,5 sene önce
White6 Seyma-10 Büyüdükleri zaman güzel olur yaş araliklari az olacak Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Bursa’dan geldim ben de
Seyma-10 White6 evet ben ve eşim ikiz çok istiyorduk olmadı böyle istedik bizde çok şükür nasip etti rabbim siz nerde oturuyorsunuz
Melekprenses White6 ne kusuru herkes bilmek zorunda değil. Ben aslen pamukovaliyim 2 yaşındayken ailem.istanbula gitmiş İstanbuldayım büyüdüm buraya gelin geldim 16senedir evliyim 5 oğlum var
White6 Sematurann Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Pamukova geyveye yakın galiba yazan iki arkadaş oldu