Emine_eymen Kevserehdhd Ankara bilkent şehir hastanesinde normal dogum yaptım 17 ay önce memnun kaldım
Smsevde Kevserehdhd hastaneden hastaneye değişir. Ben ilk doğumumu karabük eğitim araştırmada yaştım memnun kaldım. Şimdi ikinci doğumum olucak ardahanda yaşıyoruz ama buradaki hastaneyi beğenmediğim için yine karabüke geldim memlekete. Yani hastaneye göre fark eder
Tugbaasli Emine_eymen bende o hastanede takipliyim perianatolojide bu ilk doğumum olucak ama özele geçme konusunda tereddütteyim sizce devam ediyim mi hastanede
Ceren_0660 Emine_eymen Süreç nasıl ilerledi bahsedermisiniz biraz? Bende 31+6 günlük hamileyim gebeliğimin başından beri Bilkent şehir Hastanesine gidiyorum . Doktorlar ebeler size karşı nasıldı? Doğuma eşiniz girebildimi?
Dilek_kucuktepe1 Smsevde bende ilk doğumu medikarda yaptim ama simdi karabuk egitim arastirmaya gidiyorum sezeryan olucak ama cok korkuyorum konfor farki olur diye
Kderya Smsevde bende ardahanlıyım orda doğum yapıp memnun kalan insanlar çok var bence devlet hastanesi şans işi
zkryelzn Tugbaasli Bende etlik şehir hastanesinde yapcam Rabbim nasip ederse ilk doğumum etlik zübeydehanımda yapmıştım çok memnun kaldım bakalım bura nasıl olcak inşallah iyi doktorlar ebelerle karşılaşırız 🤲🤲
sryy Tugbaasli bilkentin perinatoloji bölümüne cok iyi diyorlar bence iyice araştırın sonra değiştirin
Emine_eymen Tugbaasli cnm ben hem perinatolojide hem normal gebede takipliydim benim dogum kızım kanala değişik girdiği için zor oldu ama hastane güzel bide benim dogum kurban bayramı arifesine geldi yoksa doktorlar ve hastane çok iyi fakat ben sana devam et yada etme diyemem cnm ben memnun kaldım kafana takılan sormak istediğin olursa sorabilirsin
Hilalhamzaa Ya ne dicem size devlet hastanesinde oda susletiyorlar mi etlik şehir hastanesinde yapıcam doğumu ama hic bir bilgim yok orda doğum yapanlar yazabilir mi
nilmom55 Hilalhamzaa bende 12 haftalik hamileyim etlik sehire gidiyorum. Acikcasi tereddutlerim var korkuyorum ilk dogum olacak siz ne zaman doğum yapicaksiniz sizin tecrubelerinizden yararlanayim :)
Ozoooo Baskan01 evet iki kişilikti tek kişilik odalar vardı ama iki kişilik olmasına rağmen yanıma kimse gelmedi her hasta tek başına yattı mesela iki tane oda var diyelimiki kişilik, iki hasta da tek tek yattı çok memnun kaldım tavsiye ederim