Gamzeramo ayseyma_omer biz klima kullaniyoruz dogalgaz evi ısıtmıyor yaz kış klima kullaniyoruz 250 300 e yakin geliyo bazen
Rabiul ayseyma_omer 242 tl geldi bütün odalarda yanıyor sabahları 35 akşamları 37-38 arası yapıyorum 🤷🏼♀️
annelik_4 ayseyma_omer bizde henuZ bebek yok şuan maksimum 38 veya 40 ta petek yaktık 4 petek bu ay 660 geldi
bebilique Merkezi sistem 700 tl 🙄 bana kalsa bu kadar yakmam gereksiz sıcak ve israf oluyor, her yer yanıyor ve pişiyorum.
Gulsahgunhan ayseyma_omer kombi markamız buderus termostat var 24-26 ısı aralığımız 2 oda 1 koridor ve banyo calışmakta evimiz büyük odalar büyük koridor uzun 554 tl
Goksu_argum_1 ayseyma_omer bizde 50de yakıyoruz 20 derecede ayarlıyorum ev ısındığı zaman otomatik kapatiyo kendini soğudu zmn devreye giriyo tasaruflu kombiymis bizimki ev sahibi öyle yapmış 4 petek yakıyoruz ev hamam gibi bu ay 846tl gelmis
Goksu_argum_1 Goksu_argum_1 bebek var bizde mecbur açıyorum bana kalsa bu ay fazla acmazdim ama çocuk olunca mecbur kaliyosun
cokbilmismom Goksu_argum_1 çocuk için çok sıcak iyi değil ki ev 22 nin altına düşmesin yeter çok evini çok sıcak yapıp çocukları terleyenler daha çok hasta oluyor
Goksu_argum_1 cokbilmismom bizim kombi sistemimiz biraz farklı istediğim zamn açıp kapatabiliyorum kombiye dokunmadan ama zaten kendi otomatik olark ayarliyo tabikide biliyorum sıcak okdr iyi olmadığını ona göre zaten ayarlıyorum kızımı yada odayı
cokbilmismom ayseyma_omer o faturalar muhtemelen bir aylık değil kasımın sonuna kadar zaten havalar çok sıcaktı biz mesela kasımın son günleri yakmaya başladık aralığın 10ninda da fatura gedi 280₺ ev derecesi 22 23 arasında ayarlı bide gündüzleri Güneş olunca kombi devreye girmiyor güney cephedeyim ev hemen ısınıyor. Yani fatura evin konumuna gore bile değişiyor