Melike_4949 asilinannesi_ valla ne güzel geçmiş sizin maşallah gözünüz aydın ❤️🤲 hastanede yatıyorum yanımdaki kadın kıvranıyor korkuyorum artık bünyesi mi zayıf diye mi böyle bilmiyorum 🥲
asilinannesi_ Melike_4949 neye göre inan bende bilmiyorum 😁 kişinin kendiyle ilgili olduğunu düşünüyorum
Ebrudeniz41 asilinannesi_ sütün gelmiş miydi canım bende sezeryan olucam sütüm gelmezse diye korkuyorum ya
asilinannesi_ Ebrudeniz41 ilk başta az geldi hastanede ebeler gelip hep yardımcı oldular sonra hemen geldi yani bebeğin hemen meme tutması lazım sütünün gelmesi için 🥰
Bsrblr asilinannesi_ masallah masalla bende 38+1 normalı bekliyorum sezeryan korkusundan rabbım bızede kolaylıkla nasıp etsın ınsallah bebek nasıl ne kadar doğdu
Melike_4949 asilinannesi_ kesinlikle masallah size o hanımda bugün çok iyi masallah oturup kalkıyor dün öyle görünce korktum biraz 😅
Petrichorers asilinannesi_ geçmiş olsun ve gözünüz aydın ben de perşembe günü sezaryen oldum hala büyük tuvalete çıkamadım hem tuvaletim yok hem de dikişlerim acıcak diye çok korkuyorum bu konuda tavsiyeniz var mı bir de dikiş acısı ne kadar sürede iyileşiyor
asilinannesi_ Petrichorers ben dün sabah 10.30 da oldum büyük tuvaletime çıkamadım henüz ama gazımı çıkarıyorum o yüzden ağrımda yok, dikiş acısı sadece yataktan kalkarken oluyor, hastaneden 1 saat önce çıktım
Sellmaseellma babyme_ay ben çok zor çıkarmıştım 3.günde felan çıkmıştı gazım mümkünse yanında bulundur derim benim yoktu çok zahmet çektim
naneliseker_ asilinannesi_ mis gibi. Darısı bize inşallah 🧚♀️ son 18 gün korku heyecan, ama pozitif düşünmem de önemliymiş tıpkı siz gibi🥰
asliefe64 asilinannesi_ Hayırlı olsun canım benim de son 3 bakalım ilk doğum olucak aşırı korku var ameliyat sırasında hissedermiyim karına bastırma olayı çok acırmı ve ilk yürüyüş benim için çok büyük korkular inşallah seninki gibi pozitif bir doğum olur ❤️
asilinannesi_ asliefe64 karna bastırma olayı bende olmadı kum torbası koydular, ilk kalkışta sadece direkt kalkıp karşıya bak yere bakma, çok kolay sonrasında zaten kendin kalkıp yürümek isteyeceksin
Zuleyhakarakaya asilinannesi_ devlettemi yaptınız dogumunuzu özelde mi vajinusmus sezeryan doğumu devlet hastanesi yapıyor mi bı fikrim yok acikcasi o yüzden size sormak istedim