Merhabalar güzel anneler
Burada çok fazla hikaye okudum, tabi sadece pozitif olanları 😁 o nedenle her zaman pozitif düşündüm hiç olumsuz bir şey aklıma getirmedim. Planlı sezeryan oldum çünkü normal doğumdan çok korkuyordum, hem vajinismus hastası olmamdan kaynaklı hemde bebeğimin kafasının bir tık büyük olmasından dolayı normal doğumu elemek zorunda kalmıştıım. Bu sabah saat 8.30 da hastanedeydim, damar yolu ve nts ile başladık, daha sonra ameliyathaneye alındım anestezi doktorum bana bütün ayrıntıları anlattı inanın belden olan iğne damar yolundan daha hafif asla korkmayın 🥰 tabi ayaklarım ısınmaya başladı ve anında uyuştum, ve 5 dakika içerisinde oğlum çıkmıştı 🥰🥰 yaklaşık 20 dakika sonra ise ben çıktım o kadar güzel bir duygu ki Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 sonra odaya alındım tabi hemşireler getirdiler kutucuğumu ilk emzirme gerçekleşti 🥰 yaklaşık 4 saat sonra uyuşukluk geçti ve ilk yürüyüşe kalktım inanın en korktuğum şey ilk yürüyüştü ve asla zorlanmadım regli sancısı gibi düşünün kasıklarımda acı hissettim sadece oda dayanılmayacak gibi asla değil 🥰 ben yavruma kavuştum Allahım isteyen herkese nasip etsin, artık buraya veda ediyorum ❤️ bu süreçte sizlerden, tecrubeli annelerimizden çok şey öğrendim, hakkınızı helal edin 🙏🏼 sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım ❤️