Kızlar bebeğim 4 haftalık 7/24 kucağımda yatağında mümkün değil yatmıyor sürekli üstümüzde ve sürekli meme istiyor emiyor uyuyor yere koyduğum an uyanıyor yine kriz kusuyor yine emmek istiyor yemin ederim delirmek üzereyim yemek yemeye tuvalete gitmeye zamanım yok bunlar normal mi başka bir sıkıntısı olabilir mi ben ne yapıcam bir akıl verin nolur 😭😭
Bebeğim hiç durmuyor 😭
Tusse18 size tavsiyem emzirmeyi uzun tutun tatmin olmuyor olabilir memeden uyuduğu gibü eğilerek yanındaymış gibü beşiğine koyun yüzüne dokunun uyur
Tusse18 benimki de 12 günlük benimki de hep bende durmak istiyor ama uyuyor arada seninki kadar değil. Gazı çıkıyor mu? Kusuyor dediğine göre fazla emziriyo olabilirsin. Emzik dene istersen canım bide. Bende çok yolun başındayım da aklıma gelen bunlar 🙄
ilkheyecanim96 ya öyle bir şey ki sırt üstü yattığı an anlıyor çocuğa bir şey oluyor sırt üstü yatınca 😔
tugceela95 emzik canı isterse tutuyor süt gelmeyince sinir oluyor atıyor bizimki de uyuyor ama koynumda bıraktığım an uyanıyor nerde hata yaptım ben neden böyle oldu bilmiyorum çok yorgunum ☹️
tugceela95 gazını kendi çıkarıyor ıkınarak gaz sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum
Tusse18 emzige alistirin
Tusse18 gazı yeterli çıkmıyor o zaman
Biriciklerim3 emziği bir tutuyor ağlak durumdayken mümkün değil tutmuyor anlıyor sanki meme olmadığını sinir oluyor
Tusse18 benimde öyleydi ilk senem, sürekli kucağımda büyüdü, yıpratıcı evet ama bazı bebekler böyle büyüyor
Ama her yorulduğumda sağlıklı olduğuna şükredip bu günlerin şu gibi geçeceğini düşündüm ve öyle gerçekten minik hallerinin keyfini çıkarmaya çalışmazsaniz çok pişman olursunuz her geçen gün ışık hızıyla büyüyorlar sonra istesende kucağında tutamıyorsun, eşiniz destek oluyorsa tek işiniz bebeğinizle ilgilenmek olsun
Birde burda bir çok anne aynı konudan muzdarip ama bir yandan da anlayissiz vicdansız bir eşe sahip.
Muhtemelen bir sıkıntısı yoktur sadece sizi istiyordur, birde daha çok küçük dünyaya öyle hop diye alışılmıyor direk uysal bebekler çok az…
Biriciklerim3 kendi de çıkarıyor bizde çıkarıyoruz koynumda gıkı çıkmıyor yatağa koyunca kıyamet
Rbytkn çok şükür eşim destek oluyor her konuda sağolsun,ama ben nefes alamıyorum sırtım belim inanın o kadar ağrıyor ki sezaryen oldum tam ağrılarım düzelmedi de,evet dediğiniz gibi bende diyorum kendime bu günlerini özleyeceğim diye ama en azından yatağında yatsa o süre zarfında dinlensem ama olmuyor
Tusse18 siz çokkk iyi anlıyorum
Benim normal doğum oldu ama içeriden çok yırtığım oldu ve iç kanama, 10 saniye ayakta dursam zonk zonk zongluyordu alt bölgem…
Hem ağrılar hem lohusalik yeni doğum yeni bebek ne desem bilmiyorum ama biraz sabır ve fazla fazla şefkat lazım 🤲🏻
Dinlenmek için eşinize verin
Biz aylarca bir o Bir ben kucağımıza yürüdük
Uyuyamıyorduk bile uyusada kucağımda uyusaydı tek oturduğum yerde bile durdurmazdii, alacaksın yürüyeceksin gece gündüz böyleydi… Ama anneliği dibine kadar yaşadık işte napalim kaderimizde bu var varlıklarına bin şükür, yanımda olsun da tek gece gündüz uyumiyim diyen nice insan var
Vallah çok zor kolay, şikayet etmeyin diyemem ama farklı bakış açilarla şefkatinizi gücünüzü moralinizi dürtmeye çalışıyorum 🥺🤗
Tusse18 bizim ilk dört ay böyleydi. Fazlası var eksiği yok kafayı yedik. Sırt üstü yatiramazdik çıldırırdı. Altını değiştirirken alt kıyafetini değiştirirken yikardi evi. Günün en az on beş saati ağlayarak geçerdi ya emerdi ya aglardi. Bazen aralıksız dört saat emdigini biliyorum kuluc olurdum her gün. Sonra bir arkadasimiz bel batması olabilecegini söyledi. Eskiler bebekler çok ağlayınca yada banyodan sonra sürekli tersten el ayak yaparlarmis. Yapmaya başlarken ağlayan bebeğimiz yapilirken ilk kez gülücük atmaya başladı. Ağlamalar bitti ve sabaha kadar deliksiz uyudu dış çıkarma dönemine kadar. Anneleriniz biliyordur sorun isterseniz kime sorsam ben biliyorum yapıyorum zaten diyor normalde yaygın birseymis biz bilmiyormusuz belki sizede iyi gelir