• Öneri
  • Bebeğim hiç durmuyor 😭

Ozgeybs çok enteresan ilk defa duydum neden oluyormuş o batma acaba bir de nasıl yapılıyor

Tusse18 sıkıntısı olsaydı ağlamaktan yırtılırdi, pipi bez sayısı az olurdu dışkısı farklı olurdu gibi gibi belirtiler olurdu sanmıyorum aksi bir durum olduğunu yine kontroller de sorarsınız içiniz rahatlamış olur ama evet bazı bebekler çok aktif doğuyuyor (şımarık bebiş demiyoruz da 😁😁)

Rbytkn yaa çişimiz kakamız iyi çok şükür bez sayısı iyi olunca sütümün de yettiğini düşünüyorum kendisi gazını da çıkarıyor rahatça ama ıkınıyor çok bu normal mi bunu da sormuş olayım size..bizim kız cadı olacak sanırım 🥹

Tusse18 bende o dönem ilk kez duymuştum. Biz elektrikli anakucagi kullaniyorduk. O zaman çoğu kişi elektirikli ana kucaklari bazı bebeklerde yapıyor demişti. Ogün gönderdik evden. Yanlış tutma oturtma farkında olmadan yanlış pozisyon da yatirmaktan da olabiliyormuş. Bebeğin arkasından sağ bacak sol el gibi ters bir şekilde birlestirilmeye calisiliyormus. Ben müdahale ederim yaptırmam diye girmedim odaya eşim girdi o anlattı yapılırken nasıl rahatladigini güldüğünü. Bilen birine yaptırmanız daha sağlıklı tabi zorlamiyormus zaten kol bacağı o nedenle zarar vereceğini düşünmüyorum hafifçe birleştirmeye calisiyor

@Tusse18 biz dört ay boyunca da sayısız doktora götürdük farklı farklı hiçbirsey çıkmadı bu arada

Tusse18 evet bir kaç hafta benimde ıkındı ama doktor bsy demedi ikininca bacaklarını kaldır alaturka oturuşu gibi dedi yattığı yerden yani, başka bsy demedi normal olduğunu demişti..

Tusse18 ikiz bebeklerimle aynı durumdayım 24 saat bi biri bi biri sonra ikisi birden sürekli kucak bir de annem yanımda yardım etmeye çalışıyor yok yine meme istedikleri için yine benim kucağıma bu cok normal bir durum daha sık gazını çıkarın kundak yapın bir de emzik verin uğraştım baya bir kaç emzik aldım denedim tutturdum 3 gündür biraz daha rahatım

Tusse18 bebekler doğduklarında ilk bir ay hala anne bedeniyle kendilerini bir hissederlermiş ten ve koku teması isterlermiş kolay değil 9 ay bir beden içindeydi sıcacık kalp atışını duyduğu sesini duyduğu şimdi o bedenden uzak aynı sıcaklık kalp atışı yok böyle yapması çok normal evet anne için bu süreç biraz zor yatırdığınız da sütünüzün değdiği göğüs pedlerinizden veya kendi kıyafetlerinizden koymayı denediniz mi ☺️