Rmz 19 haftalık hamileyim su dahi içsem geri çıkartıyorum. Doktoruma söylediğimde hastaneye yarırcağını söyledi 🙄 bende sadece kola içebiliyorum o geri çıkmıyor aksine rahatlatıyor dedim oda devam et dedi😂 ama artık oda çıkıyor🤢
Yagmurerol Sena_92 burger kinge bile gidince hamburgerin yaninda kola yerine su iciyorum, o derece korktum hamilelikte kola icmeye internetten okuyunca 😂
Esrass gayecee ya aynı ben öyle bir kaşınıyor ki vucudum her yerini kanardım geceleri uyutmuyor inan dün gece sadece 1 saat uyudum sabah kalktım ise geldim ve şuan ayakta uyukluyorum. bu neden kaynaklanıyor bugün dr. aricam dayanamıyorum artık ya
gayecee Esrass benimde bugün kontrolüö var doktoruma sorucam söylediği şeyleri sana da yazarım canım yıkasan da kolonya sürsen de geçmiyor değil mi
tugbamehmetbaki Sena_92 diyet yapıyorum diye 3 yıldır ağzıma kola sürmedim ama hamile kaldıktan sonra çok canım çektiği için içtim bir bir kerelik sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Suvinella benimde sinek ısırığı gibi kabarıyo akşamları şimdilik acı verici değil sırıta sırıta kaşıyorum ama yarın doktora sorcam mutlaka ☺️
Bo25 Sena_92 zararı falan çok yok günde 2 litre içesek zaten skntı ama haftada 2.3 bardaktan birşey olmaz ben doktorda dinlemistim..aburcubur cips çok istiyo benm canmda eşim önünden alıyor bikacbsey verip tadımlık😂
JeyranAhadova Eshime 1 haftadır al diyorum)) Dun aldı) Amma hala ichmiyorum, chok istiyorum korkuyorum amma))
Sananeee33 Sena_92 zararlı bence içmeyin doktor önermiyor ben şuan 30 haftalığım bana kesinlikle zararli demişti doktor
SumeyyaMete Sena_92 kocam almayı kesti 😂 içmeyim diye ama ben bi yudum içtim napiyim ay hemen birakilmiyoki bebeğin cani cekti sonuçta ben yawrum icin içtim 😂😂🙈
031965 Benim 22 haftadır içmediğim tek şey gazlı içecekler ama onun dışındaki yasaklara uydun mu dersen 😕😕 uyamadım
Sumeyyye Hamileliğim boyunca hiç kısıtlamadım kendimi kolamı da içtim kahvemi de cipsde yedim çikolata da 🤷🏼♀️ Şuan kucağımda 😎😄
Binyaminannesi Sena_92 ben hamilelikten önce çok içerdim ama hamile kalınca sebebsizce koladan kahveden ve çaydan soğudum 🤷🏻♀️ Sadece canım su ve şerbet bazende süt istiyor