Kizlar 39. haftamdayim 4 gündür 1 cm açıklık var. Bu sabah nişan geldi. Ve adet ağrıları başladı. Hastaneye geldik 1 cm hala nst 40 50 60 arası hep. Bir kere 100 e çıktı. Eve dönüyoruz. Ne yapmamı önerirsiniz çok bekler miyim

BTAU yürüyüş vs. pek yapmadım ondandır belki

• BTAU bunu yanıtladı.

Zlyhaa
      38 hafta 2 cm açıklık nst hafif sancı çıktı 2 gün geçti üstünden ne bir ağrı ne. Bir sancı tık yok yarın 39.griyorm plates topu ile egzersiz yapıyorum evde rutin ev işleri duş filan ada çayı içiyorum bebek zaten kanalda baya aşağıda dedi doktor ama bende anlamadım daha ne yapmak gerekiyor

sakinanneee3 ya illaki faydası vardır da ben gebelik boyunca çok uzak kaldığım için korkunç geldi resmen🤭

Zlyhaa ördek yürüyüşü yap hurma ye canım iki günde beş cm açılmam oldu benim

BTAU sağol canım ya nişan nasil geldi sende. Benim sabah az pembemsi gelmişti doktordan geldikten sonra baya büyük sümüksü kahverengi mukuslu bir şey geldi

Glcn-61 inşallah yakın zamanda sağlıkla kolaylıkla alırız kucaklarimiza 🤲

BTAU benim 35.haftada 1 cm açıklık vardı.38.haftada 2 cm oldu.39+3 um hala 2 cm 🤭bide ikinci doğumum olacak.duzenli sancı ile artıyor açıklık.sanirim daha düzenli sancım yok 😏