Gulseren_yagiz SenaaaNurrrr paket olup olmadığını bilmiyorum çünkü ilk doğumum biraz erken olmuştu bebegim kuveze girmişti onun için tüm testler kaldığı hastanede yapıldı birde ben manisadan gitmiştim doktorum dışarıdandi belki arayıp sorarsanız bilgi verirler
Aysnk Gulseren_yagiz murat beyin muayene ücreti ne kadar bir de hangi hastanelerle anlaşmalı biliyor musunuz
Ymsafc Egepol dpktor dahil mi o fiyat olacakmış çünkü bende nisan da doğum yapacağım doktorum bir tek egepolde doğum yaptırıyor dışarıdan doktor
bcakmakoksuz SenaaaNurrrr merhaba 35+5 Çınarlı hastanesine gidiyorum doğum da orada olacak🫶🏻 güzel bir hastane güngör bey tavsiye ederim
SenaaaNurrrr bcakmakoksuz evet çınarlı hastanesini herkesten duydum egepol 45 bin diyince cinarliyla yarın görüşmeye gidicem. Sabitleme yapıyorlar mı ücrette acaba? Doğum paketi mi içinde neler var ? Bilgilendirirseniz sevinirim😊
bcakmakoksuz SenaaaNurrrr sabitleme yapmıyolar. Doğum sonrası 1 gün yatış Bebeğe işitme testi Vs var bildiğim kadarıyla
Gulseren_yagiz Melissa09 hayır ilk doğumumda doktorum müfit özyigitti şuan da murat öztekin turgutlu da yaşıyorum ben 🌸🌸
Gulseren_yagiz Melissa09 ben tekrar cinarliyi düşünüyorum çok memnun kalmıştım fakat bu sefer yanımda oğlum da olacak daha büyük bir oda gerekir mi bilemiyorum o yüzden arada egepolu de düşünüyorum çok karmasigim açıkçası ve doğuma çok az kaldı 😀
Melissa09 Gulseren_yagiz ya inşallah aksilik olmaz ise kalınacak 1 gece fiyat farkı çok olursa gereksiz gibi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin 🙏