gncglozclk hep öyle dedim şimdiye kadar ne zaman istersen gel bebeğim diye konuştum hala konuşuyorum ama yerini çok sevdi galiba tontirik
Bebeğim kilolu ama suni sancı ile normal doğum istiyorum
gncglozclk evet açılma yok ama normal doğurursun çok rahat dedi
Sunismyson günün dolmadan kendi sancılarınız olmadan açılma dahi yokken suni sancı verip bebeği almazlar zaten öyle bir durumun sezaryenee dönme ihtimali çok yüksek. Forumda vsrdı bi kaç gün oluyor daha suni ile dediğiniz gibi başlatmışlar ana doğum gerçekleşmediği için sezaryene alınmış mecbur. Bence akışına bırakın
Sunismyson olabilir 😂 bana bakılmadı daha bu cuma gıdıcem bakalım 1 hafta var 37 de bakar mı bilmem 😂
Sunismyson bende 37 haftama girdim 3 kilo 600 gram hızli kilo aliyor drdi diyet yap dedi tatli sekerli seyler yeme dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi hafta olarak ufak ama kilosu bebegin 39 hafta ile uyumlu dedi bilmiyorum sali gunu gidicem artik
BUSRA-2121 evet ben de öyle düşünüyorum ciğer gelişimi için ama dün eşim sordu şuan alın desek alınır mı dedi ben sezeyanla alırım gelişimi tamamlanmış dedi🙄
dilarakeskintas umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏼 37 haftamızda 3.500 şuan bebeğim 39 olsa zaten böyle düşüncem bile olmazdı ama endişelerim var işte böyle bakalım doktorumdan cevap bekliyorum🫣
tugcesakzci yaa okumadım hiç denk gelmedim muhtemelen çok sağolun bilgi oluyor bana da yazılanlar🥺
gncglozclk 37’de genelde çatı muayenesi yapılıyor ama açılma için her tuşa basıyorum😄 ördek yürüyorum evde sürekli adaçayı temizlik her şeye okeyim
Ceylan01-13 benimde 39 ile gelişimi uyumluymuş alsak alırız şuan dedi ama normali bekliyorum🙏🏼
Sunismyson bıçak altı dediğin normal doğumda da dikişin oluyor aynı şey yani üstelik uyuşturucu da yapsa hissediyorsun
Sunismyson yine doktorunla görüş ama yaptırmaman daha avantajlı olur senin için. Adını hatırlamıyorum kullanıcının ama hatırlarsam yazarım mutlaka gerçi okuma bence negatif hikaye olur senin için kötü etkiler . Doğum kolaylaştırıcı açılma hızlandırıcı egzersizler var youtube da onlara bak onları uygula açılmana yardımcı olur
Bircandeniz yani normal doğumda bebeğin çıkışı için kesi atılması olası bir şey ama göbek kesilip bebeğin alınması için uyuşturulup masaya alınmak değildi demek istediğim.
tugcesakzci tamam canım çok sağol deniyorum her şeyi denemeye de devam edeceğim🙏🏼
Sunismyson Ultrason ölçüsünden emin miyiz ? Bu önemli. Bebek hep mi iriydi ? Sizin çatınız müsait ise 4 kilo civarı rahat bir doğum olur . Ama 38 hafta dolmadan doğumu başlatmazlar . Gelişimini o zaman tamamlıyor. Bir de madem bebeğiniz iri biraz diyet yapmanız lazım sanırım.
K-Canseven bebeğim 35. Haftaya kadar haftasına göre tam gidiyordu uygulamalarda yazanlar ve doktorumun söylediğine göre. Son haftalarda artmaya başladı 250 gram değilde haftada 500 gram alıyor. Önceki doktorum da 7 ay boyunca takibindeydim anne de zayıf değil uzun boylu baba da öyle sizden zayıf bi bebek doğması çok zor iri olacak demişti. Bu doktorum da su içsen yarayacak şuan ona son haftaları dedi hiç bi şey yememen lazım ki kilo alımı dursun dedi ama çok zor dedi🙄
Sunismyson İki doktordan da aynı görüşü aldıysanız bir şey diyemem. Hakkınızda em doğrusu olsun. Vajinal doğum evet çok güzel bir duygu. Ama zorunlu olarak sezeryan olmak da çok büyük bir fedakarlık 🌸
Benim bebeğimi iri diye özel hastane sezeryanla alacaklardı. Devlet hastanesine gidip doğum yaptım . Gününde ve 3.5 kilo doğdu. Kafa ölçümü sınırdaydı. Ugs de 4 kilo çıkıyordu.
Ama size her doktor aynı şeyi söylüyorsa bilemiyorum 🌸
Sunismyson yani 37+4 de 3600 di kilosu kanala inmedi bebek hayla ben sigurana kadr 4 kg geçer dedi bide kafası kemikli zorlayabikir dedi o yüzden ebeylede kinustum bebek kanala girerken takılabilir dedi sitrese girebilir dedi sezryane döndük
Sunismyson ben ilk dogumda o hatayı yaptım sen yapma 38 de 4100 gr dı. Halbuki çatım genişti. Bayram geliyor diye doktor suni verelim dedi hiç açılmam yoktu 2 gün sunü cektm 1 cm açılmadı sonuc sezaryen. Bence sancını bekle bana ebem doğum anında çatın bi genişler sen bile anlamazsn demişti. Kuzenim 5250 gr doğurdu normal. Sen dogum sancı baslatacak egzersizlere bak onları yap hurma ye
Sunismyson ya seyy benim erlen dogum riskim var da neler yedin