Ebruarss zeyy7447 şu sıralar bende gitmeyi düşünüyorum aslinsa ama fiyatlar korkutuyor biraz fiyat bilgisi olan varsa eğer muayene ve doğum için
littlechick zeyy7447 Necla Ülker ‘e gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir kadın. Şuan 5 haftalık hamileyim ama öncesinde rutin kontrollerim içinde kendisini tercih ediyordum
sarikiz1 zeyy7447 ultrasonla ölçüm yapıyor bilgilendiriyor kalp atışlarını dinletiyor sormak istediğiniz bişey varmı diyor sonra vitaminleri yazıyor randevu veriyor
MutluAnne04 Seymin ayvaz a gidiyorum gerçekten çok ilgileniyor ultrasonda bebek ile ilgili herşeyi söylüyor sonra yüzü açık olduğumda renkliden bakıp resmini çıkartıyor istediğin herşeyi sorabilirsin çok güler yüzlü asistanıda öyle
Halilesma Umaysmom__ muhabbet hanımdan memnun olan da çok kişi var ben ikisi arasında kalıp Necla hanıma gittm 🥰
zeyy7447 Halilesma bende ikisi arasında çok kaldım 🙈 doğum fiyatları ve muayene ücretleride yükselmiş
Hbygs Merhaba bende bu hastahaneyi çok merak ediyorum 34+4 deyim doğum için nasıl acaba? Özel muayenehane gidiyorum şuan doktorum doğumu nerde yapmak istersen dedi ama bilemiyorum :(
isilaybestee Ebruarss muayene ücreti 900 küsür normal doğum op. Dr için 16500 sezaryen 24.500 isteğe bağlı sezaryen 42.500 güncel olarak