Gizemlibirisi007 Mervetns california rolls yine iyi kuzu onu yiyebilirsin. ben sashimi yedim Allah affetsin😬 bir dahakine ben de c.rolls yicem yazdım kenara😅
Busraoz cansutekgul Çok saçma ama benim de sürekli sucuk çekiyor tost sucuklu yumurta vs yiyorum ben🌸
Aydinaysenur cansutekgul aynı durumu ben de yaşadım bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi ki dedi ama iyi pişirmek gerekiyormuş. Bir de paketli değil de bildiğim kasaptan katkı maddesiz tercih edicem ben yine de.
Seyma-10 Neden yemiyorsun peki hamilelik böyle bişey değil bence normal hayatını değiştirmemeli insan tabiki dikkat etmeli bazı yiyeceklere ama bu kadarı insanı yorar
Annesii23 cansutekgul ben mi çok rahatım bilmiyorum ama ben her canım istediğini yedim ya sucukta haftada 2 3 yiyorum yani ne var ki bunda ? Sigara alkol olmadıkça gerisinde sakınca görmüyorum canım istedikçe abartmadan yerim ve yedim
Mehparesultan333 cansutekgul ben çok çiğ yedim disardada tost yedim evrede yaptım kaç kere aşırı yemediğiniz sürece birsey olmaz herhalde