NurCan58 Besst şimdiye kadar hep aynı seyleri kullandım catlak için, onlardan olmus olsa daha önce olmazmıydı? Ama yine de kullanmayayım bir kac gün belkide ondandır dediğin gibi, tesekkur ederim. 🤗
Besst NurCan58 inanır mısın benimde bir anda oldu kendime rutin oluşturmuştum işte duştan sonra hindirstan cevizi yağı sabah lierac akşam badger sürüyordum bir süre sonra oldu anlayacağın hatta sürdüğüm elimin üst kısmı kol el arası da döktü aynı şekilde
Furelcag NurCan58 bende de çıktı bunlardan ama sana nazaran daha az var, bacaklarım ve bel tarafım aşırı kaşınıyor bende cildim çok kusududuğu içşn olduğunu düşünüyordum heskes karaciğer yazmış
NurCan58 Yagmurakyurek alerji ilacı yazfı doktor gecmezse gel dedi, gecmedi aksine tüm karnıma yayıldı tekrar gidicem mecbur
Mdn-1 Benimde suan böyle heryerin kaşınıyor acile gittim karaciğere bakıyorlar direk bişey çıkmamış cildiye ye gitmemi tavsiye etti ama daha gidemedim
x_sena NurCan58 bende de aynısı oldu Kollarım sırtım ve halen de var pazartesi tahlil verip karaciğer enzimlerine bakacaklar
NurCan58 x_sena bana da şu an yatış verdiler yarın sabah ac karınla tahlil alıp sonuclarına göre durumu degerlendırecekler
1momy NurCan58 benimde aynı şekilde hatta daha fazla bu gün doktoruma yazıcam sadece göbek kısmımda var aşırı tatlı ve sinir bozucu kaşınıyo
NurCan58 x_sena pupp hastalıgı olabilir ama kolestazdan da şüphelendikleri için kan aldılar yarın cıkacak sonuc bekliyorum, bacaklarıma kadar yayıldı ya
mavininblogu NurCan58 bende de dünden beri başladı denk gelmemize şaşırdım 31+0 dayım karnım yırtılıyor ondan kaşınıyor diye düşünüyordum 😕 ama kaşınması dayanılacak gibi değil
NurCan58 mavininblogu doktor bana krem yazmıstı baya iyi geldi şu an kaşıntı yok, izler de gecti. Sende sor istersen belki sana da yazar
NurCan58 Mdn-1 kolestaz değilmiş, gebelikte görülen vücudun gösterdiği alerjik bi reaksiyonmuş, buna da pupp deniyormuş. Doktor krem yazdı iki gün kullandım anında iyileşme gösterdi. Şu an hepsi gecti kaşıntım yok.