NurCan58  35 haftalık hamileyim dün durup dururken bunlar cıktı cok kaşınıyor, acile gittim doktor alerji olabilir dedi ama farklı hiçbir şey yememiştim, bu durumu yasayan var mı sizin doktorunuz ne dedi?
_ruyaninannesi_ NurCan58 üç gebelik geçirdim bnde hiç olmadi bilmiyorum ama olabilir Kendi doktoruna mi gozuksen acaba
Cgdem123 NurCan58 Gebelik kortizonu diyorlar çok kasınir benımde böyle olmuştu kaşidıgım için iz kaldı
NurCan58 _ruyaninannesi_ pazartesi görünebilirim ancak onu da beklemem lazım umarım ciddi bir şey degildir
NurCan58 Elif3333 pazartesi gemel kontrolüm varda pazartesiye kadar beklesem bahsettiğiniz durumda bir sıkıntı varsa ilerler mi acaba
_ruyaninannesi_ NurCan58 inşallah sıkıntı çıkmaz hareket ediyor mu veya kaşıntı çoğalıyor mu kızarıklık falan başka sorunlar varmi dikkat et kendine 🤲
_ruyaninannesi_ NurCan58 acile git tekrar kan tahlili var karaciğer den kaynaklanıyor olabilir mi diye
NurCan58 _ruyaninannesi_ bebegin hareketi son günlerde azaldı dün doktor kontrolünde sıkıntı yoktu, doktor normal dedi. Hastaneden döndükten sonra bunlar çıktı bir anda başta azfı git gide yayıldı, İnsallah ya cok tesekkur ederim vakit ayırıp cevapladıgınız için 🌼 🌼
irrm05 Bendede oldu bu şekilde belimde bacaklarımda daha çok ama karnımda fazla yok doktoruma sorduğumda normal karaciğerden kaynaklanıyor dedi yediklerimden dolayı karaciğer yağlanmam olmuş ondan olur hamilelikte görülüyor dedi🙏🏻
NurCan58 irrm05 basta bi kac tane cıktı sonra iyice yayıldı şu an sırtım bacaklarımda kaşınıyor, daha öncede kasıntım oluyordu ama böyle pullanmalar yoktu, tesekkur ederim vakit ayırıp cevapladıgınız için
Nili4321 NurCan58 bende 33 de böyle olmuştum kaşıdıkça şu minik şeyler çoğaldı doktorum alerjik dedi krem vermişti ama kullanmadan geçti
Besst Canım benimde böyle olmuştu çatlama önleyici krem yapmıştı onu bıraktım doktor bi tane kaşıntı giderici krem bi tanede vucüt şampuanı verdi geçti sıkıntı yapma geçiyor
NurCan58 Besst şimdiye kadar hep aynı seyleri kullandım catlak için, onlardan olmus olsa daha önce olmazmıydı? Ama yine de kullanmayayım bir kac gün belkide ondandır dediğin gibi, tesekkur ederim. 🤗