Selinmoms Arkadaşlar merhabalar, 15 haftalık hamileyim hasta oldum eklem ağrısı boğaz ağrısı bademcikler pert halsizlik… hastaneye gittim parol serum takıp yolladılar, Ne yapabilirim evde ıhlamur haricinde yardımcı olur musunuz 😩😩😩😩
MomsE Selinmoms ben de aynıyım vallahi bir şey vermeyecekleri için gitmedim bile hastaneye. Sadece ıhlamur içiyorum onu da fazla içmeyeyim bir şey olur diye 1 kupa sadece 🤦🏼♀️ kendi kendine geçmesini beklicem artık 😮💨
gizem-cbn Selinmoms bende aymıyım ama maalesef bi şey yapmıyolar bol bol portakal falan ye boğazım çok ağrıyor ılık sular tüketiyorum yumuşatsın diye :(
-Ebru-35 Selinmoms ayyy bende ayniyimm yaaa grio bulaşığı gibi. Burun akıntısı halsizlik bogazlarda tahriş… 🤒😷🤮
Selinmoms MomsE kendini terlet yorgan altında ılık duş al oda biraz fayda ediyor terle atarsın doktor bana istediğin kadar ıhlamur içebilirsin içine zencefil limon bal koy dedi 2-3 bardak içiyorum 😥
Selinmoms -Ebru-35 ayyynı bende içten ateş halsizlik yapıyor vucudum diken gibi ay parol içiliyor hamilelikte bildiğim ben içtim 1-2 gün 🥺
-Ebru-35 Selinmoms valla ben icmedim parolunda cok fazla etkisi olmuyor icesim gelmiyor ole sicak sular corbalar filan toparlamaya calisiyorum umarim sende bi an once atlatirsin canim.
Selinmoms Hilalhamzaa az kalmış sizinde ama doğursak ne olcak emzirirkende ilaç içilmiyor ne zor ya allah şifa versin hepimize tez zamanda
Emd- Hilalhamzaa 39+5 im aynıyım heryerim aşırı agrıyırumngrip bogaz ağrısı öksürük eklem ağrısı mahvoldum bide dogumm yapcam tam da doğuma yakın buldu beni bekliyorum
irrm05 Bende ballı zencefil ve ıhlamur içerek iyileşmiştim özellikle zencefil terletmişti ve iyi gelmişti çok geçmiş olsun 🙏🏻❤️
Cankuss35 Selinmoms bende öyleyim 😢gece ölüyorum sandım iç ateşim çıktı heralde bütün kemiklerim ağrıyor sızlıyor göğsüm dolu boğazlarım batıyor ayağa kalkamıyorum. Parolden başka bişey vermicekleri için hiç gitmedim
Selinmoms Cankuss35 birebir böyleyim bildiğiniz korona gibiyim korona atlatırken bu kadar etkilenmemiştim kemiklerim sızlıyor bademciğim batıyor halsizlik o biçim elden meyve ve ıhlamur vs başka bişi gelmiyoorrr allah şifa versn😥😥
Cankuss35 Selinmoms amin gittim doktora acile sadece balık yağı vitamini verdi şaka gibi 😂 ölsek bişey yapamıcaklar galiba
Selinmoms Cankuss35 maalesef kanımda enfeksiyon cıktı wbc yüksek ona rağmen sadece parol verdi ıhlamur bal zencefil iç dedi tam 11 gündür yatalk döşek yatıyorum 😥