• Doğum
  • Sezeryan öncesi anestezi doktoru görüşmesi

irrm05 ben beyin ameliyatı geçirdiğim için sadece genel anestezi ile sezeryan olabiliyorum o yüzden öncesinde doktorum bir görüşürüz anesteziyle demişti ama özel durumlar dışında ameliyat sabahı görüşülüyor diye biliyorum

irrm05 evet benimde 4 günüm kaldı dün anestezi doktoru ile görüştük kullandığın ilaç var mı alerjin var mı spinal mi genel anestezi mi istediğini soruyor. Bana bunları sordu yani bir de kan tahlili falan istediler

Bende bugün kontrole gittim dr uma
      Perşembe için ekg çektirdi ve anestezi doktoru ile göreşeceksin perşembe günü dedi
      Ekg yi ona göstereceksin dedi
      Bende ilk defa duydum
      Alerji de var bende
      Plansız sezaryen istiyorum
      Bugün bi tane sancı çıktı nst de
      Bu sancı gercek sancıyı tetikler dedi
      37+2 yim bugün

irrm05 benim de sezaryen ihtimalim olduğu için kan aldılar sonra da doktorla görüştürdüler bazı sorular sordu sigara içiyor musunuz, ilaç alerjiniz var mı gibi sorulardı.

irrm05 doğumum devletteydi görüşmüştüm şimdi ki özelde olacak görüşürmüyüm bilmem

mervesvr6 teşekkür ederim benimki neden demedi anlamadım özele gidiyorum birde

essbl teşekkür ederim benimki neden istemedi ki acaba anlamadım özele gidiyorum birde ama hiç konusu bile açılmadı tahlil istemişti kendi doktorum ama 2 hafta felan oldu yapılalı

irrm05 görüşülmesi lazım canım çünkü alerji falan kansızlıkta varsa ameliyat için risk ona göre önlem aliyorlar

essbl kendi isteğiniz genel anestezi olsaydi yapıyor mu acaba devlet hastanesi

Gulben8 devlet hastanesini bilmiyorum ben özele gidiyorum

Hey123 neye alerjiniz var?
              Ben de de 15 gündür sancı var ama hala açılma yok.(37+4)

irrm05 bugün gün aldık biz de 10 gün varsa nasipse doğumuma,evet görüştük doktorum anestezi uzmanına gidin evrakları getirin dedi görüştük ben aklıma takilanlari sordum doktor da alerjim,kanımdaki degerlerim vs onlara bakti yani bence görüşülmeli son gün bir anlami yok ki

mhmtsmy ağrı kesicilere alerjim var
                Minoset falan içince yüzde boğazda şişme oluyor
                Anestezi de bi ağrı kesici türü. O yüzden korkuyorum

irrm05 valla persembe kontrole gittim cuma sabah erkenden doguma cagirdi hic kimseyle gorusmedim dolayisiyla