HayaLim_Panbik Nursumeyye5 en son gece misafirimiz vardi beni gorur gormez bu dogurur yurumesinden belli acik dedi bacak bikini boogesi arasi. O gunde girdim gece uyurken birden cesme gibi suyum geldiydi
Nursumeyye5 HayaLim_Panbik Ben de bikaç haftadır yürümem değişti penguen gibi diyorlar ya hani ama hamilelikten tabi illaki öyle yürüyor insan
Xxxmelodi666 Nursumeyye5 magnezyumu ihmal etmeyn ve sıcak kompleks yapın sürekli ve ne zmn uzanırsanz üstünüzü örtün yine ağrıyor tabi ama en azndn katlanabilir duruma geliyor bazen
Senemyldrm Nursumeyye5 canım magnezyum desteği al bende de hap bulantı yaptı dr serum şeklinde verdi çok şükür ağrılarım azaldı
Nursumeyye5 Senemyldrm Magnorm kullanıyorum hiçbir etkisi yok artık sinirlerim çok bozuldu yürüyemiyorum resmen 🥲
Senemyldrm Nursumeyye5 ben onu da kullandım etki etmedi aynen. Dr söyle sana serum desteği versin canım toparlarsın endişe etme
K-Canseven Nursumeyye5 magnormun etkisi çok azmış hemşire demişti bana. Sadece idrara çıkarır dedi. Magnezince geçtim sonra
Nursumeyye5 Senemyldrm Devletin verdiği Magnezyum bir işe yaramıyor dedi magnetrench verdi bu nasıl sizce Bir de serum normal ağrı kesici olan mı yani
Senemyldrm Nursumeyye5 o ilacı bilmiyorum ama magnezyum u direkt serum olarak verdiler sabah akşam. Baya toparladı ağrılarımı. Dr gittiğinde ilaçların dokunduğunu serum olarak istediğini söylersen belki verir