Bademkaju yani şöyle çok detay vermeden açıklayabilirim ; önceki gebeliğim riskli gebelikti zaten benim öncesinde hamile olduğumu bilmiyodum onun muayenesinde öğrendim, kardeşimin doktoruydu diye ona gitmiştim. Üslubunu ve yaklaşımını hiç hoş bulmadım. Risklerden bahsetmiyorum kendisinin yaklaşımı ve tavrı beni baya salya sümük ağlatıp öyle göndermişti eve

nb- üzüldüm adınıza. Teşekkür ederim cevap için

sezeryanda iğnem yapıldı yarım saat geç geldi doğuma uyuşmam geçtiği için ağrı ve yanma hissettim psikolojik diyip geçiştirmeye başladı o sırada kalp nabzım tavan yapınca bilincimi kaybetmişim anestezi doktorunu geri çağırıp genel bayıltmışlar uyandığımda açıklama bile yapmadı git anestezi doktoruyla konuş diyip geçiştirdi birde ben o masada ölebilirdim o şokla hastaneden taburcu oldum kendi isteğimle şimdiki aklım olsa dava ederdim küstah doktorun teki

Bademkaju sezeryanda iğnem yapıldı yarım saat geç geldi doğuma uyuşmam geçtiği için ağrı ve yanma hissettim psikolojik diyip geçiştirmeye başladı o sırada kalp nabzım tavan yapınca bilincimi kaybetmişim anestezi doktorunu geri çağırıp genel bayıltmışlar uyandığımda açıklama bile yapmadı git anestezi doktoruyla konuş diyip geçiştirdi birde ben o masada ölebilirdim o şokla hastaneden taburcu oldum kendi isteğimle şimdiki aklım olsa dava ederdim küstah doktoru

nb- hayatımda tanıdığım en şımarık küstah doktor diyebilirim onun için

nb- medar da mehtap hanımda doğum yaptım çok güzel geçti çok ilgili sevecen anlatımı cok güzel ben cok memnun kaldm

Pamuk
      Sizin riskli bir gebeliğiniz var sanırım medicalden oraya yönlendirdiğiniz için. Normalde cünkü gökçe naz hanım kabul etmiyor herkesi. Bende detaylı ultrasona gittim gökçe naz hanım cok yogun oldugunu ve her hastaya bakamayacagını sadece riskli gebeliklere baktıgını söyledi.

nb- medar gölcük numan bey cok övüldüğünü duyduğum bir doktor 2 arkadasım onda doğum yaptı cok memnunlar tavsiye olur belki

Pamuk bende akademi hastanesi Nuri beye gidiyorum çok memnunum detaylıda bana yardımcı olabilir mi 13 haftalıgım

Baharatajanova yok olmuyor sistem kabul etmiyor. Sizin başka bir doktordan yönlendirilmeniz gerekiyor takipli hasta diye