Fatmaslkunl Alinimm2022 yaşadığınız şeyler adına üzgünüm.ben benim yaşadıklarım çerçevesinde kendisinden son derece memnum kaldım.şikayette bulunacak bir durumum yok
Alinimm2022 Fatmaslkunl inşallah sıkıntısız atlatırsınız tüm süreci 🙏🏻 benim güvenim sıfır burdan birinde okumuştum 6 haftalık bebek gözükmüyor diye kürtaj etmeye kalkışmış aile kabul etmemiş bebek 7. Haftada başka bir doktorda gözükmüş o yüzden diyorum ya en son çarem o olsa yine gitmem
Fatmaslkunl Alinimm2022 inşallah hepimiz sıkıntısız kucağımıza alırız.Doğrudur ben 2018 2019 yıllarında orada yaşadım dediğim gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadım sıkıntılı bir süreç geçirdim çok iyi yönetmişti kendisi bu süreci.ama işte hepimiz farklı durumlarla karşılaşıp başa çıkmaya çalışıyoruz.İçimizim ısındığı doğru doktorlarla karşılaştırsın Allah
eceminannesiyim Merhabalar bende Çorum dan elit Park da Fatma emrali ye gidiyorum memnunum güzel gidiyordu dün kanamam oldu Çorum devlet hastanesine gittim bı gece yattım orda eş yanına girmiyor kimseyi göremiyosun eşini aileni falan
Gulsah_09 akkrn evet cnm elitparkta ben corum ozel bana daha yakin ama icime sinen bi doktor bulamadim acikcasi
Ddyygg Gulsah_09 ben Çorum özelde seniye burcu torumtay alıç’a gidiyorum çok tatli ve güler yüzlü bı doktor
Cikcik00 Mira_ll13 hem devlete hem kliniğe gidiyorum dr Mehmet Seçkine devlette gittiğimde Ahmet efe özden
Mira_ll13 Cikcik00 devlettemi dogum dusunuyosun özeldemi ceyhan tasdelene gidiyorum ahmet efe nasil bir doktor
Cikcik00 Mira_ll13 özelde düşünüyorum ben sevdim doktoru iyi ilgileniyor birşey sorunca cevap veriyor normalde devlette ultrason kağıdı vermiyorlar diyorlardı bu doktor verdi ekranı da çekebilirsin dedi Bi sorunun şikayetin var mı diyede ilk başta sordu hemen ben bişey demeden daha Ceyhan taşdelene de iyi dediklerini duymuştum sanki