Kdrr_ozdmr34 Merhabalar kizlar bgün tam 16 haftalık olduk boyutumuz patates büyüklüğünde😊 ama hala disaridan bakıldığında belli olmuyor patatesim,😊 sizler ne durumdasınız kaç haftaliksiniz göbüşler belirginleşti mi😘😘
tugbadurmaz34 Kdrr_ozdmr34 17+5 erkek 🩵👶🏻🥰 karnım çıktı biraz alt kıyafetlerim olmuyor maalesef sağlık ocağı çok az kilo almışsın dedi ama karnım büyük bebek almış ben değil bakalım 🥰
Yildiz27 Kdrr_ozdmr34 benım ıkıncı gebelıgım 16. Haftamdaykz gobegım var ve tekmelerı bıle duyuyorum dort bes gundur ama ılk gebelıgım öle degıldı cok gec karnım cıktı ve gec duymustum
Kdrr_ozdmr34 Smyklkc Benim 11 haftalıkta beri erkek diyor bakalım snradan spriz olmazsa bize erkek şuanda😂
tugbadurmaz34 Kdrr_ozdmr34 üstlerde sıkıntı yokta alt pantolon olmuyor olan varsa da oturunca rahat ettirmiyor şimdilik pijama eşofman ve tayta devam 🥹
tugbadurmaz34 Kdrr_ozdmr34 kesinlikle öyle ama mesela dün misafir geldi mecburen uzun sweat giydim altına tayt gibi bir çorap 😂😂
melisinmutfakblogu 15+1 olduk bizde kendini asla göstermiyor nazlı bebeğim doktor 20.hafta detaylıda öğreniriz dedi 2. Gebeligim olduğu için hafiften göbek çıkmaya başladı zaten şişko gebelerdenm insalrn bebeği fark etmesi zor 🤣
melisinmutfakblogu Kdrr_ozdmr34 ayy nasl gidiyor 1. Sezeryanla diğerleri arası fark oluyor mu benim de ilki sezeryan bir de yumurtalık ameliyatı olmuştum oda sezeryan gibi olmuştu aynı yer benimde 3. Kez kesileck🤣
Kdrr_ozdmr34 melisinmutfakblogu Biraz korkuyorum ilk lokal anestezi yapılmıştı ikisi genel anestezi oldum ilkde üçüncüde hiç bişey hissetmedim ama ikinci ameliyatımda çok zorlandım birde ikinci ameliyatımda hemşire azizligine uğradım igre yaptı bacağımdan mezura ile örcerek yapmıştı ilk dfada öyle bişey görmüştüm dikislerimi unutum bacağım diye sızlaniyordum herkes bni yatalak kalacak die korkmuslardi
Aslieymen23 tugbadurmaz34 bende 5 aylık hamileyim 17+6. 3 kılo aldım karnım pek belirgin değil sizinle aynıyız sanırım :)