Esraelisa 30+4 günlük bebegim cok hareketsiz oynuyor ancak eskisi gibi hareketli degil sizde de bu sorunu yaşayan var mı normal bir durummu.?
Mv00 Esraelisa yanılmıyorsam o haftamda iki gün bende aynı şeyi yaşadım . Sonra tekrar düzeldi şimdi bayağı iyi hareketi . Bazen çok uyuyabiliyorlar yani
Reyhankarabiber Esraelisa o haftalarda bir gün boyunca hiç haraket etmedi hatta sertleşmelerim oldu çok korkmstm ertesi gün düzeldi şimdi çok hareketli yanlış yönlendirmek istemem biraz daha takip edin olmazsa doktorunuzla görüşün isterseniz 😊
Mv00 Esraelisa evet evet öyle oluyo ben kasıklarımda çok aşağıda çok hafif hissediyodum o günün ardından kontrolüm vardı sıkıntı çıkmadı rahatladım . Sizde bi kontrole gidin yinede içiniz rahat değilse
NurDemir Canım 31+5 günlüğüz bende de 3 gündür ayni sorun vardı,bütün nst istedi doktorum bir sorun çıkmadı.Hala daha çok az hareket ediyor ama normalmiş yani 😔
Mnnk NurDemir genelde kendi kafalarına göre takılıyolar içerde hiç annelerini düşünmüyolar kii😔😔 biraz tatlı ye belki o zamn hareketlenir afacan hissedersin sıkma canını
Esraelisa NurDemir yarin kontrolum var bakalım doktor ne diyecek nst yi sikayetinden dolayi mi cekti yoksa artk nst yede basladinizmi?:)
Esraelisa Mv00 benimde ayni sekilde kucuk kucuk hissediyorum kasiklarimda .. hadi insallah rabbim yardımcınız olsun insallah 😍
Esraelisa deletedmom734 ay gercekten mi hadi insallah huysuz bi cocuk olmasnda saglikla gelsinler insallah 😁
Gmzcngi deletedmom734 eğer öyleyse ben yanmışım😩🥺 burda uygulamada bebekler şimdi günün %90 bölümünü uyuyarak gecirir yazıyodu gecen gün😂 ama bizimki %5 falan uyuyo sanırım hic durmadan hareket ediyor🙈
NurDemir @Mnnk canım hiç sorma hanımefendi alıştırdı hareketli olmaya şimdi de kafasına göre takılıyor 😔 çikolata da yedim ama yok yani baya az hareketleri.
Mnnk NurDemir sıkma canını geçen haftalarda benimde öyleydi bişey mi oldu korkusuyla dolaşıyodum😒 ama şimdi eskisindende beter oldu bizim oğlan uyutmuyo bile 🙈seninkide naz yapıyo demekki
deletedmom734 Esraelisa canım 13 gün önce kızımı kucağıma aldım... yavrum bana hiç kuvvetli tekme falan atmadı hep sakin sakin takılırdı karnımda doğduğunda ağlamıyodu bile bir sorunmu var diye sormuştum maşallah çok uslu demişti doktprum darısı başınıza inşallah😊😢💓
Gizemre49 deletedmom734 aynı benm bebeğim de dedğiniz gbi hiç tekmesi olmadı inşallah darısı bize de olsun artk Biz de son haftaya giriyoruz buaraada sizin de Ankara tıp değil mi? Hocanız kimdi? Sağlıklıca büyütün inşallah bebeğinizi🙏
NurDemir @Esraelisa yok canım başlamadık ben evham yapınca istedi doktorum emin olmak için sanırım. Sizin de güzel çıksın inşallah 💕