aysenurtasan esra1esra Ben 6. Haftada duyamadım çok korktum ama hiç korkulacak bir şey yok 7. Haftada duyuyorsunuz
annelik_4 esra1esra kalbi atmaya başladıysa zaten doktorun size söylemesi gerekiyor o söylemese bile siz sorun bence
Hayalim61 Benimde bugün kontrolüm vardi.Sat’a göre 6 hafta 5 günlük ama usg de 5 hafta 1 gün olarak gözüktü keseyi gördük ama bebeği göremedik.10 gün sonra tekrar gel dedi ne olacak hiç bilmiyorum acaba boş gebelik mi diye aklımdan çıkmıyor 😔Hiç böyle birseyle karşılaşacağımızi düşünmemiştim.Varmi acaba böyle birsey yaşayan?
Kardelenylmz Hayalim61 canım stres yapma benimde öyleydi keseyi gördüm boştu içi bebeğimi göremedim 1 hafta sonra gittiğimde bebeğimi gördüm nokta kadardı ve benim düşük tehlikem var kendini strese sokma ben çok strese girdim hafta bir kanamam oluyor benim stres çok etkiliyor
Ezoo28 esra1esra 6. Haftada duyduk ama cok derinden duyulmustu o yüzden çok zor duymuştuk ben cihazın yanında yine daha iyi duymuştum ama eşim kulagini cihaza dayayıp duymustu o kadar derinden gelmisti
Babyy001 esra1esra ben regl günümden 1 gün sonra mı 2 gün sonra mı test yapmıştım 2 gün oluyor evet hatırladım 😅 silik çıkmıştı sat gününe göre 4+0 gözüküyoruz şuan acaba hafta içi gitsem kese gözükür mü 🥹
esra1esra Babyy001 ben de adetim 1 gün geçince test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi günü testi tekrarladım daha net çıktı. 4+4 te doktora gittim kan verdim doktor önce kanda görelim ona göre muayene edeyim dedim. Beta hcg 2343 çıktı, önce karından denedi görünmediği için vajinal yaptı ve keseyi gördük. Bebeğin organaları biraz oluşsun 10 gün sonra da tekrar gel dedi
Babyy001 K-1997 betaya göre bakılmıyor hafta son adet tarihinize göre bebeği görünce şu hafta diye söylüyor doktor diye biliyorum 😅
Melikee738 Bugün tam 8 haftaligim kese var yolksak var ama bebek yok daha oluşmamış kalp atışını felan hiç fuymadim 1 hafta beklenilcek geç döllenme olabilir dedi 6 haftada başladı kahverengi leke bugün bitti hafif hafif agirim var kasık ağrım son adet tarihim de 25 Ekim beklenilcek dedi dokdor benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan varmı
Toprakksx1 esra1esra 4+4 te kese göründü vajinal muayeneye pek sıcak bakmıyorum ilk haftalarda daha önce bir düşüğüm var doktorda zorlamadı şükür 7+5 te kalp atışını duymuştum şimdi 30+1 olduk bile Rabbim bağışlaşın hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
1prensesannesi__ esra1esra asko bence cok erken belki vajinal ultrasonla duyulabilir ama genelde 6. Hafta ile 8. Hafta arasi duyuluyo
Kardelenylmz esra1esra ben 6 haftalıkken normal ultrasonda duydum vajinal muayeneyi doktorum önermiyor düşük tehlikem olduğu için şuan 10+4 deyiz
_annee Aybarssmom_ ya bsi sorcam. Aktifsiniz diye meraktan size sorayım dedim. Benim bebiş karnımda toplanıyo ama sık sık oluyo bu, normal mi ?
Aybarssmom_ _annee canım normal ama sanırım belirli bir şeyi var onunda doğumu tetikleyebiliyormuş kasları uyardığı için kontrollerini aksatma
Hayalim61 Kardelenylmz ya inşallah dediğiniz gibi olur.Eger bebeğimi görürsem yazscagim sana insallah nasip olur dua edin ne olur.Yilbasindan sonra gideceğim inşallah.Allah razı olsun cevap verdiniz çok sagolun 🥰
_annee Aybarssmom_ aa öyle mi acaba bende neden oluyo, gecenlerde gitmiştim kontrole ama doktor bsi demedi, ben söyleyeyim bidahaki gittigimde
Aybarssmom_ _annee ben de bir süredir oluyordu bebiş doğuma hazırlıyor kendini arada sancılar falan da olur yalancı sancılardır, nst ye girmeye başladın mı canım kaçıncı haftadasın
delibirhatun297 Canımmm inşAllah duyarsınız kalbiniziii ❤️❤️ Biz 6+1de duyduk normal ultrason ile ve 7+5de tekrar kontrole gidince çok gür bir şekilde duyduk çok şükür 🥹🥹❤️❤️