annelik_4 esra1esra ilk haftalarda doktor hiç dinletmedi sadece sağlıklı kalbi atıyor dedi ta ki 12.haftada farklı bir doktora gittim dinletti bende ilk haftalarda dinletme taraftarı değildim çokta iyi değil
esra1esra annelik_4 yani aslında öğrenmek istediğim sağlıklı bir şekilde bebeğin oluşmuş olması. Kalp atışını duymasak da en azından sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye yorum yapılabilir mi yani 6. Haftada?
Kubraygt esra1esra seni çok iyi anlıyorum benim yarın 6+0 ve muayenem var bende aynı düşüncedeym görsek yeter bana duymasak da olur kalp atışını öncesi kayıp olunca insan hep diken üstünde oluyor
annelik_4 esra1esra kalbi atmaya başladıysa zaten doktorun size söylemesi gerekiyor o söylemese bile siz sorun bence
mervesel_ Alpalpr Aynı durumla ven katşılaştım sat a göre 8 buçuk haftalık ama ultradonda 6 haftalık dedi size başka bir şey dedimi bu konuyla ilgili bilgi verdi mi
mervesel_ Kubraygt ben 6 haftalıkken keseyi gördüm ama kalp atışlarını dinleyemedim umarım sizinde sağlıklıdır tüm gebeşler olarak bebiklerimizi kucağımıza sağ salim alırız
Sukoo33 esra1esra ben 6 haftalıkken vajına ultrasyonu ıle duydum kalp atısını sende duyarsın büyük ıhtımal
edamlaguzel Alpalpr merhaba benimki de aynı sizin gibi sat göre 7 haftalık gözüküyor ultrasonda 5+5 gözüküyor bi sorun olur mu acaba başka böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
K-1997 edamlaguzel merhaba benim de betaya göre 2 haftalık gözüküyor ama son adetbtarihine göre 4 haftalık acaba sonra ultrasondan mı düzeltiliyor yada hangisi doğru
Babyy001 K-1997 betaya göre bakılmıyor hafta son adet tarihinize göre bebeği görünce şu hafta diye söylüyor doktor diye biliyorum 😅
mor_menekse erikarpuz canım şimdi ne desem yalan olur. Bende sıkıntı olmadı şükür. Kimsinin biraz kanaması oluyormuş. Bence sırf kalp atışı için vajinal baktırma. Benim ki geç döllenme olmuş oyuzden vajinadan bakmam lazım dedi
Klnc_tgc5967 7+1 de duydum ben yani bugun duydum. Hatta geçen hafta gitmiştim 10 gün sonra gel demişti ben dayanamadim bugün 8.gunde gittim bakalım duyacak miyiz erken ama dedi duyuldu valla öyle guzeldiki ❤️🥰