kumrucanim Esra_yldz bende cinsiyetini çok merak ediyorum sizde ekşi tatlı aşermeler oldu mu yada bi hissiyatınız var mı 😊😊
Esra_yldz kumrucanim Ben normalde tatlıyı çok seven birisiyim ama hamilelik sürecinde hep ekşi yedim kız bebek diyorlar ama doğruluk payı nedir bilmiyorum ben erkek hissediyorum 😍😁
kumrucanim 1Elanur- bende sabahları uyanmak istemiyorum keşke bi robot olsa da her işimi yapsa dimi 😂
kumrucanim Ecnrclk hayırlısı olsun 😇 benimde doktorum ocağın ikinci haftası gel demişti 14 haftalıkken yani ama o kadar dayanır mıyım bilemem 😄
Imcea 12+3 haftalıgim geçen hafta tarama testi yaptırdım bugün sonucunu alicam Miğde ağrısı yanması var..Geçen hafta doktorum cinsiyetini gördü ama söylemedi emin olmak için daha sonraki aya söyleyim dedi
Esraibo1998 kumrucanim bizde 11 haftalık olduk haftaya 2 li taramam var doktorum hem gel cinsiyetini de söylerim dedi inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir sağlıkla gelsin bebişler ☺️☺️
kumrucanim Esra_yldz yaa hayırlısı olsun 😊 gönlünüzden geçen olsun inşallah 😍 benim rahat güzel geçiyor ama hissim yok ama kız gibi geliyor 🤣