kumrucanim Kızlar gebeliğiniz nasıl gidiyor ne durumdasınız 😊 Biz 11 haftalık olduk çok şükür maşallah iyi gidiyor şimdilik 😇 siz ne zaman kontrole gideceksiniz?
Esra_yldz kumrucanim Bizde11+2 deyiz bel ağrılarım oluyor onun haricinde iyi çok şükür ki 3 ocakta kontrolümz var keşke cinsiyetini öğrenebilsek çok merak ediyorum alışveriş yapmak istiyorum 😍🤭
Esraibo1998 kumrucanim bizde 11 haftalık olduk haftaya 2 li taramam var doktorum hem gel cinsiyetini de söylerim dedi inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir sağlıkla gelsin bebişler ☺️☺️
kumrucanim Esra_yldz bende cinsiyetini çok merak ediyorum sizde ekşi tatlı aşermeler oldu mu yada bi hissiyatınız var mı 😊😊
kumrucanim 1Elanur- bende sabahları uyanmak istemiyorum keşke bi robot olsa da her işimi yapsa dimi 😂
Ecnrclk Tam 11 hafta düzenli olarak her sabah kusmaktan başka sıkıntım yok Bu aralar bel ağrım başladı haftaya cinsiyet öğrencez bakalım hayırlısı 🤗
kumrucanim Ecnrclk hayırlısı olsun 😇 benimde doktorum ocağın ikinci haftası gel demişti 14 haftalıkken yani ama o kadar dayanır mıyım bilemem 😄
Esra_yldz kumrucanim Ben normalde tatlıyı çok seven birisiyim ama hamilelik sürecinde hep ekşi yedim kız bebek diyorlar ama doğruluk payı nedir bilmiyorum ben erkek hissediyorum 😍😁
Imcea 12+3 haftalıgim geçen hafta tarama testi yaptırdım bugün sonucunu alicam Miğde ağrısı yanması var..Geçen hafta doktorum cinsiyetini gördü ama söylemedi emin olmak için daha sonraki aya söyleyim dedi
kumrucanim Esra_yldz yaa hayırlısı olsun 😊 gönlünüzden geçen olsun inşallah 😍 benim rahat güzel geçiyor ama hissim yok ama kız gibi geliyor 🤣