hilal3594 Zeynepsultann aynı durumu ben yaşadım biraz sıkıntılı süreç oluyor ilaçlarına devam et mutlaka su iç bol bol vücuttan idrar yoluyla atabilirsin sadece geçmiş olsun 🙏
alleynagg18 Zeynepsultann antibiyotik kullandım fitil kullandım dut kurusu içiyorum bol bol su içiyorum hala var hala var hiç geçmedi sabit ilerliyo
Sinem32 Bence de dut kürünü deneyin enfeksiyona birebir. Hamilelikte de icilebiliyor . Geçmiş olsun Allah şifa versin
Zeynepsultann Sinem32 doktoruma danısıp deneyeceğim gerçekten cok can sıkıcı bir durum inşallah iyi gelir
Zeynepsultann Esratrkn 30+2 haftalık fazla akıntı ile başladı daha sonra idrarı yaparken yanma ve kan geldi bel agrısı ve karın agrısı ile acillede gittiğim oldu hepsı enfeksiyondan kaynaklıymış suan daha da kötü durumdayım
Zeynepsultann Esratrkn hayır 32hafta oldum hala devam edıyor tabi sancısını azalttı ama hala akıntı ve yanma oluyor
Eylemyerlii Yoğurt suyu için nioli yağı iyi gelşyor bol su ve özel bölgenize bebe pudrası kullanabilirsiniz benim öyle geçmişti🌸
Dilan_55 Zeynepsultann 4 yaşında kızımın enfeksiyonunu nioli yağıyla geçirdim daha iyiki almışım dediklerimden biri doktoruna danışın yada eczaneye danışıp bi dene istersen faydasını gördüm ben bide sabah akşam aç karna dut kürü
rumeysaaa- Zeynepsultann kuzum nioli yağını kesinlikle kullan çok iyi gelir doktıruna da danış istersen
Ayse4242 Zeynepsultann bende de geçmiyor maalesef fitil kullandım yine devam ediyor doktor antibiyotik başlattı bakalım.ama bende yanma vs yok sadece akıntı fazla😔