ilkgozagrim__ ozgekader Ayyyyy Aşkommmm Evetttt az kaldı azzzz Şalgam oldularrrr Heyecan doruktaaa 🤭🤭🤭🌼🌼🌼🌼
Aypare ilkgozagrim__ ben saymıyorum vallah günü birlik yaşıyorum🤣🤣 mart olunca bi telaş kaplar illaki sona gelmiş oluyorum çünkü 😁
ozgekader ilkgozagrim__ yavaştan yavaştan heyecan başladı valla 119 dan öncede gelebilirler hiç belli olmaz prenseslere 😄
Aypare ilkgozagrim__ yazıyor da ben bakmıyorum kzum yani özellikle bugün kaç olmuşum veya hangi meyve sebze diye bakmıyorum yani ili başlarda takip ettim 3 haftadır bıraktım seninle aramızda 3, 4 gün var oradan biliyorum 🤭🤭😇
Aypare ilkgozagrim__ Amiin insaAllah kzum ablam yeni doğum yaptı tekrar teyze oldum ama teyzeye de annelik modu yükleniyor bence 😁 .. çok çok güzel bi duygu Rabbim hepimize nasip etsin 💕🌸💓
Gulays ilkgozagrim__ vakit daha da yavaslasa hiç fena olmaz mınik bir adamım var küçük bir cengaver kizika geliyor şimdide hayırlı işler bana
ilkgozagrim__ ozgekader Tabikideee Kuzuuuuu öncede gelebilirler tam 19 Nisana denk geliyor doğum Ama bakalım hayırlısı kuzuuu kızlar erken gelmek istiyor genelde ama bakalım ahahahaa oynuyor mu senin kız benim kız içeride halay çekiyor vallaa ahahaha