Bbuusra _ruyaninannesi_ 38 olduk bugün. Geceleri uykum gelmiyor sabah yatıyorum. Ayaklarımın altı geceleri çok yanıyor. Yemek borum da ne yesem yanmaya başladı. Sancı ağrı yok ama 🌝
Dileksue _ruyaninannesi_ gece uykusuz gündüz uykulu bol ağrılı geçiyor günler 38+5 2 ocağa gün aldık 🥲
Rmysyldrmmm Dileksue benimde38+5 normal için bekliyorum ama herhangi bir sancım yok siz gün almışsınız aezeryanmı acaba
seymmnr 37+5. kalça kemiğimin ağrısından uyuyamıyorum sürekli regl olcakmısım gibi ağrılarım oluyor ama ne nişan ne su tık yok 🤦🏼♀️ salı günü çatı muayenesi var normal doğum planlıyoruz ve heyecandan çatlamak üzereyiz 🫠
Khena Ipossumu ben ocağın ilk haftası olsun istediğim için henüz sezeryan günü almadım. Erken gelirse hemen hastaneye gideceğim. Onun haricinde ocağın ilk haftasını bekleyeceğiz
Skarakas _ruyaninannesi_ ptesi 38. Haftaya glrecegiz cuma ogleden sonra randevum var hic kiyi gitmiyor vallaha iyice agirlastim 😵💫🙄
Ilba_34 _ruyaninannesi_ artık iyice yoruldum hiç kalkasım gelmiyor sırt ağrılarım kasık ağrılarım mide yanmalarım hepsi zirvede şuan sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin