Papatya07- _mom22 ben daha önce küretaj oldum şükür bir sıkıntı yaşamadım iyi bir doktor işinin ehli doğumda sezeryan olursa ona yaptırmayı düşünüyorum
_mom22 Papatya07- doğumum sezeryan olacak ve metin hoca girecek. Merak ediyorum eli hafif mi nasıldır diye
Aslieymen23 _mom22 bende metin hocaya detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum nasip olursa doğumu da ona düşünüyorum siz başından beri o doktora mı gittiniz normal doğum yaptırmıyor mu acaba ?
Papatya07- _mom22 küretaj sezeryan gibi değil tabi ama çok şükür ağrı sıkıntı yaşamadım arkadaşım farklı bir yerde küretaj olmuştu bir hafta hastenede yattı enfeksiyon sebebi ile bende metin hocaya takipliyim başından beri ve başkasına güvenemiyorum
_mom22 Aslieymen23 ben en başından beri ona gittim ve inanılmaz memnun kaldım. Sadece doğumu nasıl bilmiyorum onu öğrenmeye çalışıyorum. Bnm detaylıdan önce 12 haftalıkken cinsiyeti de söylemişti bilgisine sonsuz güveniyorum tavsiye ederim
_mom22 Papatya07- Ben de buharada fatma hanıma küretaj olmuştum. Bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi metin hocaya sezaryen olacağım. Umarım işimiz rast gider :)
Hopefulmom _mom22 ablam bu doktorda sezeryan oldu ayağa kalktım ilk gün dedi inşallah doğru söylemiştir kolay bir doğumunuz olsun inşallah ☺️
Aysegul_dur _mom22 benim dış gebeligim vardı sezeryaan oldum metin beyde eli iyi ve bilgili bir doktor hiç korkma derim
_mom22 Aysegul_dur Tekrar merhaba bir şey sormak istiyorum Metin bey ödemeyi nasıl alıyor. 2 gün sonra muayenem var sezaryen günü alacağım fakat ödemeyi doğumdan sonra mı alıyor önce mi nakit mi istiyor karttan çektiriyor mu bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Aysegul_dur _mom22 benim ameliyattan sonra aldı eşim kartla ödedi yerine gitmişti orada ödedi o zaman ama şimdi nasıl bilmiyorum asistanına sorarsan söyler sana canım