Adenala sl_bcx Ben dağın başında yaşıyorum canım maalesef sipariş getirmiyorlar 😂 komagene o ses çarşıda hangisine denk gelirsem alıyorum çıktığımda
ASE6154 emirasafMom valla baya soğu benim evim yeni bir yerleşim yerinde tam dağların eteiğinde diyebilirm Allahtan doğalgaz yanıyor yoksa donardık
Ayse2733 sl_bcx 18 haftadayız ben ilk aylarda sürekli çiğköfte yedim hemde öyle bir iki tsne değil canım be kadar isterse komageneden porsiyon limon sıkıp sıkıp yedm😀 bi tek o midemi bulandırmıuordu valla yemekler midemi bulandırıyordu
Esrahmet sl_bcx kız yiyim bu kadarda kasmayın sakınan göze çöp batar sonuçta Sabah akşam mi yiceksim bilac kere yersin toplamda okadar
Ezoo28 sl_bcx gebeligimin başında neredeyse hergun yedim cunku sürekli çiğköfte istiyordu canım. Komagene den yiyiyordum. Çok şükür 33. Haftayiz şuan
Ezoo28 sl_bcx o karardan bişey olmaz doktoruma bende sormuştum maydanozu duyup doktorum maydanozu kaynatıp bardak bardak suyunu icmiyorsan sıkıntı yok 😊yemeklerde falan yiyebilirsin yani demisti 😊
Aylinbat Ben dışarda nasıl yapıldığını bilmediğim için evde yapıyorum. Blenderdan geçirince 5 dk hazır oluyor. Acı, maydonoz fln koymuyorum. Esmer köftelik bulgurdan, Bol marullu lavaşsız yiyorum harika oluyor😋 yarın yapayım bari🤭
Melike_4949 sl_bcx çiğköfteci Ömer usta dan yerim hep ama farklı yerlerdende yedim bir sorun olmadı çok şükür